Home » Informatie over ‘Open Kasteel’

Informatie over ‘Open Kasteel’

vrijdag 30 maart 2018 - 13:53

Zondag bestaat Sparta Rotterdam 130 jaar, dit laat de club niet aan zich voorbijgaan! Het Kasteel opent om 11:00 uur haar poort om af te trappen met paaseieren zoeken voor de kleintjes (twee leeftijdscategorieën, 0 t/m 6 jaar en 7 t/m 14 jaar). Bij het paaseieren zoeken zijn verschillende prijzen te winnen! Vervolgens starten om 12:00 uur alle andere activiteiten. Zo komt er een enorme stormbaan van wel 33 meter lang, zijn in de hoeken van het stadion allerlei oer-Hollandse spelletjes te doen onder begeleiding van de Sparta Banen Marsch en De Betrokken Spartaan en staan er nog vele andere springkussens van Gaaf! verhuur. Ook Euroscoop Schiedam is van de partij zondag, zij zetten bioscoopstoelen neer en geven gratis popcorn weg!

Om 14:00 uur is er een leuke quiz in de middencirkel van het veld voor alle aanwezige kinderen. De winnaar van de quiz wint een gesigneerd Sparta-shirt. Dus weet jij alles van Sparta, zorg dat je erbij bent!

Voor het eerst sinds lange tijd is het ook weer mogelijk om een rondleiding door het hoofdgebouw van het Sparta Stadion te volgen. Zou je graag eens het perscentrum en de bestuurskamer van Sparta Rotterdam willen zien? Zorg dan dat je bij binnenkomst een gratis kaartje bemachtigd voor de rondleidingen, er is een beperkt aantal tickets voor de rondleiding beschikbaar. De eerste rondleiding gaat om 12:30 uur van start.

Verder kan je op de foto in ouderwetse Sparta-shirts, FIFA spelen tegen de eSporters, voetballen met, of tegen de O10 van de Sparta Jeugdopleiding en zelf door Het Kasteel lopen en vragen stellen aan de rondleiders.

Kaarten voor het evenement zijn te verkrijgen voor het symbolische bedrag van €1,30 op www.spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop. Zondag krijg je bij iedere aankoop in de Sparta Fanshop nog een 130-jaar Sparta speldje cadeau. De 130-jaar Sparta Shawl is nu voor slechts een tientje op te halen!

Tijdschema
11:00 uur – Paaseieren zoeken
12:00 uur – Alle activiteiten van start
13:00 uur – Clowns in het stadion
14:00 uur – Quiz voor de kleintjes in de middencirkel
17:00 uur – Stadion sluit