SEIZOENKAARTEN


Sparta Rotterdam speelt komend seizoen weer in de Eredivisie! De seizoenkaarten voor het komende seizoen zijn geldig bij de thuiswedstrijden in de Eredivisie en ook bij de thuiswedstrijden in de KNVB-Beker tot en met de 1/16e finale. De huidige seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 15 mei 11:00 uur tot en met vrijdag 9 juni 17:00 uur terecht in de Sparta Fanshop of op www.spartakaartje.nl om hun eigen plaats te reserveren voor het komende seizoen. In de nacht van vrijdag 16 juni op zaterdag 17 juni om 00:00 uur gaan de niet-verlengde plaatsen met een speciaal verkoopmoment in de vrije verkoop. Houd de website in de gaten voor meer informatie.Hoe verleng ik online mijn SeizoenClubCard?
Klik hier voor het 'Stappenplan op z'n Spartaans'.

Hoe verleng ik online mijn Halve SeizoenClubCard voor de Bok de Korver-tribune?
Klik hier voor het 'Stappenplan op z'n Spartaans'.


Gezinskaarten kunnen uitsluitend verlengd worden in de Sparta Fanshop.
 
Extra of nieuwe seizoenkaart(en)
Eventuele extra of nieuwe seizoenkaarten kunnen alleen aangeschaft worden voor de Kasteeltribune (vak 17B, vak 24A of vak 24B) of op de Tonny van Ede-tribune (vak 1A of vak 1B. Dit kan via deze pagina of in de Sparta Fanshop. Vergeet niet om een kopie legitimatiebewijs mee te nemen naar de Sparta Fanshop.
 
Denis Neville-tribune en Bok de Korver-tribune
Deze zijn op dit moment uitverkocht. De niet verlengde plaatsen van seizoenkaarthouders gaan in de nacht van vrijdag 16 juni op zaterdag 17 juni om 00:00 uur in de verkoop.
 
Voor deze tribunes blijven er ook bij elke thuiswedstrijd 150 kaarten beschikbaar. 
 
Nieuwe seizoenkaarten op Kasteeltribune of Tonny van Ede-tribune
Nieuwe seizoenkaarten op de Kasteeltribune of Tonny van Ede-tribune kunnen uitsluitend  gekocht worden in de Sparta Fanshop, maar de daadwerkelijke plaatsen op deze tribunes kunnen pas in de week van 19 juni bevestigd worden. Je kan wel bij het bestellen de voorkeur aangeven voor een vak en of je laag, midden of hoog wil zitten. Vanaf 1 juli kan je ook via www.spartakaartje.nl een plaats uitzoeken.
 
Uitbreiding van kindertarief
Het kindertarief dat nu gehanteerd wordt voor kinderen t/m 14 jaar wordt vanaf komend seizoen uitgebreid naar “t/m 18 jaar” voor zowel seizoenkaarten als losse kaarten. Daarmee komt die leeftijdsgrens gelijk aan die van de gezinskaarten die al t/m 18 jaar is.
 
De peildatum voor eventuele jeugd/65+-korting is uw leeftijd is op 1 juli 2017.
 
 
Openingstijden Sparta Fanshop
De Sparta Fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 – 17:00 uur. Op zondag en maandag is de Sparta Fanshop gesloten. Maandag 15 mei wel geopend van 11:00 uur tot 19:00 uur.
 
Standaardvoorwaarden KNVB en Huishoudelijk Reglement Sparta Rotterdam
Elke SeizoenClubCard-houder verklaart zich akkoord met de standaardvoorwaarden van de KNVB en het Huishoudelijk Reglement van Sparta Rotterdam. Beide zijn hieronder te downloaden. Evenals de voorwaarden van verstrekking van SeizoenClubCard.

Download hier de standaardvoorwaarden van de KNVB.
Download hier het huishoudelijk reglement van Sparta Rotterdam. 
Download de voorwaarden van verstrekking van SeizoenClubCard
 

Back to Top