fbpx
Home » Schaap en Citroen nieuwe timepartner Sparta Rotterdam

Schaap en Citroen nieuwe timepartner Sparta Rotterdam

10 september 2018 - 10:26

Schaap en Citroen Juweliers en Sparta Rotterdam hebben haar samenwerking voor het komende seizoen verlengd én geïntensiveerd. De Nederlandse juwelier met een vestiging aan de Rotterdamse Kruiskade is daarmee het komende seizoen Timepartner van Sparta Rotterdam. Naast de fysieke aanwezigheid met relaties rondom de thuiswedstrijden is het bedrijf ook visueel zichtbaar op de videowalls en LED-boarding.

Bij monde van CEO – Mark van Nieuwkerk geeft Schaap en Citroen aan gelukkig te zijn met de vernieuwde overeenkomst: “Wij zijn reeds enkele seizoenen naar tevredenheid lid van de Business Club van Sparta Rotterdam. Zo zijn wij onder andere jubileumpartner geweest van het 130-jarige feest in de Laurenskerk. Steeds meer Spartanen weten de weg te vinden naar ons juweliershuis aan de Kruiskade. Mede wegens de duidelijke match tussen beide A-merken, de overeenkomst van hetzelfde oprichtingsjaar, 1888, en onze ambities in het Rotterdamse hebben wij de overeenkomst uitgebreid met meer zichtbaarheid op Het Kasteel wat associeert met het timepartnership.”

Over Schaap en Citroen
Schaap en Citroen is een gerenommeerde Nederlandse juwelier met een rijke geschiedenis, opgericht in 1888. Vandaag de dag heeft Schaap en Citroen juweliershuizen verspreid over Nederland in de volgende steden: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Utrecht. Het juweliershuis richt zich op de toekomst zonder traditionele waarden uit het oog te verliezen.

Horloge merken: Rolex, Patek Philippe, Hublot, Roger Dubuis, Zenith, A. Lange & Söhne, Breguet, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Cartier, Panerai, Piaget, Jaeger-LeCoultre, Longines, Blancpain, Girard- Perregaux, Breitling, Rado, Chopard, Christiaan van der Klaauw, Omega, Chanel, Tag Heuer, Tudor, Baume & Mercier en IWC.

Juwelen merken: Pomellato, Piaget, Chantecler, Pasquale Bruni, Serafino Consoli, Roberto Demeglio, Casato, Royal Asscher, Tirisi, Tamara Comolli, Shamballa, Oromalia, Noor, Tirisi Moda, Christian Bauer , Mattioli en Bigli. Tevens de eigen Schaap en Citroen sieraden collecties.

Schaap en Citroen streeft naar een uitstekende klantenservice gedurende het gehele koopproces, met persoonlijke pre en aftersales service. Tevens beschikken zij over het meest geavanceerde Service Centre van Nederland met 12 horlogemakers die directe service geven aan Rolex, Omega, Hublot en Cartier horloges. Ontdek Zwitserse Haute Horlogerie collecties, exclusieve internationale juwelenmerken, topkwaliteit en service bij het juweliershuis in Rotterdam, Kruiskade 98.

Openingstijden
maandag: 13:00 – 17:45
dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 17:45

Extra koopzondagen
Iedere laatste zondag van de maand geopend van 13:00 – 17:00

Foto: Awé Krijger