fbpx
Home » Sfeerreportage Spelerspresentatie Business Club

Sfeerreportage Spelerspresentatie Business Club

13 september 2018 - 16:04

Dinsdag 11 september vond de zakelijke aftrap van het seizoen 2018-2019 in de vorm van de spelerspresentatie voor de Business Club plaats. Ruim 130 sponsoren aangevuld met de selectie en technische staf woonde de avond bij en zorgden tezamen voor een geslaagde opening van het Business Club seizoen.

Om 17:00 uur werden de aanwezige sponsoren ontvangen met de eerste hapjes en drankjes om tegen 18:00 uur plaats  te nemen op de Business Seats. Na de welkomstwoorden van presentator Ruud van Os, voorzitter Rob Westerhof en commercieel manager Dave van der Meer was het de beurt aan de spelerspresentatie. Onder begeleiding van een quiz op de videowalls, tijdens thuiswedstrijden bekend als Fan of the Match, werden de spelers en technische staf op een ludieke wijze aangekondigd en stelde vervolgens voor het vijfde opeenvolgende seizoen de fraaie maatkleding van Misura Sartoria tentoon aan de Business Club. Karin van Elten bewees namens Glazenwasserij van Elten niet voor niets jarenlang sponsor te zijn en de club op haar duim te kennen door de quiz winnend af te sluiten.

Na de presentatie betraden ook de Business Club leden het veld voor een gezamenlijke activiteit. De Ridderzaal van Het Kasteel was vervolgens nog enkele uren het afsluitende decor van de welverdiende hapjes en drankjes.

Onderstaand een beeldreportage van het event.

 

Foto’s: Awé Krijger

Volgende activiteit
Donderdag 11 oktober staat de volgende activiteit van de Sparta Rotterdam Business Club op het programma bij RTV Rijnmond. Nog niet aangemeld? Klik hier.