Home » Geen doelpunten bij TOP Oss – Sparta

Geen doelpunten bij TOP Oss – Sparta

21 september 2018 - 21:51

Sparta Rotterdam heeft op bezoek bij TOP Oss twee punten verspeeld. Een weinig spectaculair duel eindigde in 0-0.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er vanwege het tragische ongeluk in Oss een aangepast programma en kwamen de spelers het veld op onder de tonen van ‘Tears in heaven’. Na het oplaten van ballonnen en een indrukwekkende minuut stilte werd er gevoetbald in het Frans Heesen Stadion.

De eerste helft kende nauwelijks kansen, tot Bryan Smeets vlak voor het rustsignaal uit kon halen in het strafschopgebied, maar hij miste het doel. Na rust had het er aanvankelijk de schijn van dat de tweede helft interessanter zou zijn, zo verwerkte Lars Veldwijk een voorzet van Abdou Harroui tot doelpoging en bezorgde diezelfde Harroui Mohamed Rayhi een schietkans, die goed gepakt werd door Nick Olij.

Bryan Smeets kwam vervolgens opnieuw in kansrijke positie, wederom schoot de middenvelder van de thuisploeg de bal naast het doel van Roy Kortsmit. Vervolgens kwam het spelbeeld van de eerste helft terug, waarin doelkansen zeldzaam waren. Rayhi was uit een vrije trap erg dichtbij, de doelman van de thuisploeg kon met een knappe redding de openingsgoal voorkomen. Dit kunstje herhaalde Olij twee minuten later, ditmaal nam Royston Drenthe zijn doel onder vuur.