fbpx
Home » Activiteiten » Talententraining Trainen als een Sparta speler

Talententraining Trainen als een Sparta speler


terug naar clinic overzicht

Activiteit specificaties

Datum
29-05-2022
Tijd
09:30 uur
Prijs
€ 19,95
Begin inschrijving
14-01-2022
Einde inschrijving
29-05-2022

Over deze activiteit

SPARTA TALENTENTRAINING
Wil je werken aan je voetbalskills en extra trainen als een Sparta speler onder leiding Sparta Rotterdam trainers en speelsters? Schrijf je dan in voor deelname aan de talententraining op zondagochtend. Een leerzame voetbalbeleving voor enthousiaste voetballers en voetbalmeiden vanaf 5 jaar.

Je traint als een Sparta speler onder leiding van Sparta jeugdtrainers, die binnen de diverse oefenvormen het accent leggen op aanvallen, omschakelen en verdedigen. Ook is er volop aandacht voor individuele ontwikkeling. Een sportieve activiteit op zondagochtend om je voetbalvaardigheden te verbeteren en om samen met je voetbalvrienden- en vriendinnen aan mee te doen.

Inclusief
Leerzame training olv Sparta Jeugdtrainers en Sparta Vrouwenvoetbal speelsters
Diploma

Wanneer
Zondag 29 mei 2022

Training
09:30 - 11:00 uur

Locatie
Sparta Stadion Het Kasteel

Prijs
€ 19,95

Leeftijd
5 t/m 13 jaar

EXTRA INFORMATIE
Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname aan de activiteit. In de laatste week voor aanvang van de activiteit wordt er een extra mail gestuurd met de laatste praktische informatie over de Sparta Talententraining. Indien je meerdere deelnemers wilt aanmelden, vragen we om dat voor nu als twee losse aanmeldingen in te vullen. Met het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy & algemene voorwaarden van Sparta Rotterdam.