Home » Activiteiten » Geef je op voor de Qurrent trainingsmiddag

Geef je op voor de Qurrent trainingsmiddag

   terug naar activiteiten overzicht

Activiteit specificaties

Datum
13-06-2018
Tijd
14:00
Prijs
GRATIS
Deelnemers
98 / 100
Begin inschrijving
14-05-2018 12:00
Einde inschrijving
06-06-2018 12:00

Over deze activiteit

Op woensdagmiddag 13 juni staat de jaarlijkse Qurrent trainingsmiddag op het programma. Dit jaar wordt de trainingsmiddag weer in Het Kasteel gehouden. Net als voorgaande jaren kan je weer veel sportieve voetbalspelletjes spelen. De dag begint om 14:00 uur en is rond 16:30 uur weer afgelopen.

Opgeven
De minimumleeftijd om deel te nemen aan de trainingsmiddag is vijf jaar, de maximumleeftijd om deel te nemen is veertien jaar. Schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol!

Na de aanmelding krijg je uiterlijk maandag 4 juni een e-mail met daarbij meer informatie over de Qurrent trainingsmiddag. Wij verzoeken jullie om al in trainingskleding met sportschoenen te komen. Na de trainingsmiddag gaan we ook gezamenlijk nog wat lekkers eten in het Sparta Stadion.

Uiteraard kunnen ouders/verzorgers, vriendjes/vriendinnetjes en opa’s/oma’s mee komen kijken. Zij mogen natuurlijk foto’s maken vanuit de gracht of op de tribune, maar van hen wordt verwacht dat zij het veld niet betreden.

Je mag ook een vriendje of vriendinnetje opgeven voor het voetbaltoernooi. Hij of zij betaalt dan 15 euro en wordt lid van KidsClub de Spartaantjes (ook voor volgend seizoen). Ook ontvangt je vriendje of vriendinnetje een welkomstpakket.