fbpx
Home » Banenmarkt in het Sparta Stadion: Werkzoekenden ontmoeten (potentiële) werkgevers

Banenmarkt in het Sparta Stadion: Werkzoekenden ontmoeten (potentiële) werkgevers

22 september 2021 - 12:27

Dinsdagmiddag was Het Kasteel het decor van de jaarlijkse Banenmarkt: een concept in samenwerking met Gemeente Rotterdam en het UWV, waar werkzoekenden worden gekoppeld aan (potentiële) werkgevers.

Michael Marinus, maatschappelijk manager van Sparta Rotterdam, over deze Banenmarkt: “Het is fantastisch dat we dit weer fysiek kunnen organiseren, waar we het vorige jaar genoodzaakt online hebben moeten organiseren vanwege de coronamaatregelen. We hebben meer dan 500 werkzoekenden op een veilige manier kunnen verwelkomen en al meer dan 100 werkzoekenden hebben al een gesprek weten te regelen bij een eventuele nieuwe werkgever. Dat is uiteindelijk waar we het met elkaar voor doen.”

Wethouder Werk & Inkomen van Rotterdam, Richard Moti, was aanwezig om de opening te verrichten: “Voor de stad Rotterdam zijn dit belangrijke evenementen. Op deze manier kunnen werkzoekenden zich op een unieke manier presenteren aan bedrijven die opzoek zijn naar nieuw personeel. Ondanks de coronacrisis, zie je toch dat veel bedrijven grote vraag hebben naar nieuw personeel. Het is mooi dat we middels de Banenmarkt hier op in kunnen spelen en voor beide partijen van waarde kunnen zijn.”