Home ยป Chauffeur van de jeugdopleiding worden?

Chauffeur van de jeugdopleiding worden?

woensdag 10 oktober 2018 - 10:04

De jeugdopleiding van Sparta Rotterdam wil jeugdspelers optimale kansen bieden hun talenten te ontplooien. Voor onze jeugdspelers zijn we op zoek naar enkele chauffeurs die onze talentvolle spelers met een busje willen halen en brengen naar ons jeugdcomplex, en na de training terug willen brengen naar huis. Dit zal plaatsvinden op de trainingsdagen, te weten maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Functie-eisen
Je dient in bezit te zijn van een rijbewijs B gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen. Daarnaast ben je organisatorisch vaardig en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met voetbal. Je bent tevens in staat een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te kunnen overleggen.

Buitenom een fantastische ervaring binnen de Jeugdopleiding van de kasteelclub Sparta Rotterdam, kunnen wij je het volgende bieden:
voor de functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar, inclusief een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal. Sparta Rotterdam stelt een 9-personen busje ter beschikking inclusief tankpas om de spelers veilig te vervoeren.

Ben je enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature?

Stuur dan spoedig je motivatie + CV naar Jochem van der Meer (j.vandermeer@sparta-rotterdam.nl).