Home » D&S Groep, Euro Caps en de Goudse bieden clinic aan kinderen van ouders in de zorg

D&S Groep, Euro Caps en de Goudse bieden clinic aan kinderen van ouders in de zorg

04 juni 2020 - 12:27

Juist in de coronatijd waarin de medewerkers in de zorg zich dag en nacht ingezet hebben, waarbij hopelijk de ergste piek nu geweest is, kunnen wij als club iets terugdoen. Het is veld is momenteel beschikbaar, de maatregelen zijn versoepeld, dus voor Sparta Rotterdam en haar sponsoren de ideale gelegenheid om de medewerkers uit de zorg in het zonnetje te zetten.

D&S Groep, onze hoofdsponsor die net het sponsorcontract heeft opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2021-2022, koos voor het Franciscus Gasthuis & Vlietland.

De Goudse, die normaal gesproken contractueel 100 kinderen blij maakt van relaties, gaf de voorkeur aan Het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda, aangezien zij hier zelf ook zijn gevestigd.

Euro Caps heeft de mogelijkheid geboden aan het Erasmus MC.

Op zaterdag 6 juni starten begin van de middag de drie Sparta Clinics achtereenvolgend, voor in totaal 250 kinderen t/m 12 jaar, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM (dus helaas nog zonder publiek) op Het Kasteel. De jeugdtrainers van Sparta Rotterdam dragen bij aan een sportieve en onvergetelijke middag voor alle kinderen op Het Kasteel.

‘Ieder seizoen krijgen wij van sponsoren uitstekende reacties op de clinics’, vertelt commercieel manager Dave van der Meer. ‘Dat maakt het des te mooier dat D&S Groep, Euro Caps en De Goudse Verzekeringen met dit gebaar zorgmedewerkers belonen voor hun intensieve werkzaamheden in deze periode. De ziekenhuizen hebben erg dankbaar gereageerd en we hopen de kinderen een mooie dag te bezorgen.’