Home » Familiedag zaterdag 4 augustus

Familiedag zaterdag 4 augustus

donderdag 2 augustus 2018 - 16:51

De Familiedag staat voor allerlei leuke (voetbal)activiteiten in en rondom het stadion. Uiteraard komen een aantal elementen uit eerdere edities terug op de jaarlijkse Familiedag. De rondleiding door Het Kasteel, spelerspresentatie en handtekeningensessie zijn weer opgenomen in het programma. Daarnaast wordt het voorplein en het stadion gevuld met vele springkussens en voetbalactiviteiten verzorgd door GAAF Verhuur. Onze trotse hoofdsponsor D&S Vastgoed heeft een mooie stand op het voorplein, waarbij je kan mee doen aan een leuke winactie. Daarnaast zorgen ook andere leden van de Sparta Rotterdam Business Club voor vertier op het voorplein. Onder andere WOONING, Miko Koffie, RMC, RTV Rijnmond en het Algemeen Dagblad zorgen voor een leuke dag voor jong en oud. 

Wedstrijdbezoek voor sponsoren
De wedstrijd tegen SC Cambuur gaat om 13:00 uur van start. Wil je de wedstrijd liever vanaf de comfortabele Business Seats bekijken, meld je dan graag aan bij onze sponsorbalie in het Hoofdgebouw, dit geldt alleen voor sponsoren. Bedrijven met Business Seats aan de Kasteelzijde kunnen voor deze wedstrijd ook terecht in het Hoofdgebouw.

Parkeren
Er kan gratis worden geparkeerd op P5. Parkeerterrein P5 vind je tegenover het stadion, aan de andere kant van de Horvathweg.