Home » FIFA tips van Frank van der Slot

FIFA tips van Frank van der Slot

dinsdag 17 oktober 2017 - 16:43

Yo strijders,

Ik ben Frank van der Slot, de E-Sporter van Sparta Rotterdam.

Ik ga jullie een paar tips en tricks geven over hoe je beter kan worden met FIFA. Soms zit het in de kleine dingen waardoor je beter wordt en van betere tegenstanders kan winnen!

Wat heel erg belangrijk is, is verdedigen!

Een goede manier van verdedigen zorgt ervoor dat je minder tegengoals krijgt en een grotere kans maakt op de overwinning! Als je 1vs1 verdedigt, zorg er dan voor dat als de tegenstander klaar staat om een actie te doen, de L2 knop ingedrukt houdt en niet te snel hapt. Blijf staan waar je staat en wacht totdat je zeker weet welke kant de tegenstander opgaat. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker kan onderscheppen en weer in balbezit komt waardoor je weer in de aanval kan gaan om te scoren!

Zorg er ook voor dat je met je centrale verdedigers niet te snel uit de laatste linie loopt, dat kan ervoor zorgen dat er ruimte ontstaat voor de vijandelijke spitsen om in één keer door te lopen naar je keeper. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Wat ik doe, is altijd met de verdedigende middenvelder voor mijn verdediging staan en daarmee druk op de bal geven. Zodat mijn verdedigers niet uit de laatste linie lopen.

Volgende tip: trucjes

Als je met de aanvallers speelt die 4-sterren skillmoves hebben, kunnen zijn een paar hele belangrijke trucjes zoals de “McGeady” Turn en de “Berbatov” Spin. Als je deze trucjes goed uit je hoofd leert kunnen ze heel nuttig zijn omdat de tegenstander online niet kan zien waar je heen gaat en wanneer je hem inzet. Dit is enorm handig. Verder moeten er ook regelmatig scharen uitgevoerd worden zodat niks voorspelbaar is voor de tegenstander. Je moet constant verassen en de tegenstander van zijn stuk brengen en om daarmee te scoren. Er zijn genoeg filmpjes op YouTube te vinden waarmee je die trucjes kan zien en ze thuis kunt oefenen. Vervolgens kan je die trucjes weer toepassen!

Veel succes iedereen!