fbpx
Home » Horeca Sparta Stadion gaat nieuwe fase in

Horeca Sparta Stadion gaat nieuwe fase in

26 juli 2021 - 15:01

Sparta Rotterdam en Van der Linde Catering + Evenementen hebben een samenwerking van ruim twee decennia in het faciliteren van horeca tijdens wedstrijden en overige evenementen in het Sparta Stadion.

Door de jaren heen zijn er door beide partijen stappen gezet om de samenwerking een andere vorm te geven voor een nieuwe toekomst. Zo is er onder andere in 2010 een gezamenlijke exploitatie geïnitieerd in Brasserie Kasteel Spangen B.V. voor het exploiteren van het Kasteel Spangen, het aansluitende restaurant/brasserie en de facilitering van gasten in ontvangstruimten. Later is de ‘publiekscatering’ tijdens de thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam daaraan toegevoegd. Deze samenwerking is de afgelopen seizoenen succesvol en prettig geweest waardoor beiden de wens hebben om de gezamenlijke exploitatie door te willen zetten naar het gehele stadion en in het bijzonder het hoofdgebouw.

De afgelopen maanden is deze wens verder uitonderhandeld en geconcretiseerd. Afgelopen 1 juli 2021 is daarop de definitieve uitwerking gekomen door de oprichting van Sparta Horeca + Catering B.V. In deze hernieuwde samenwerking gaan we met een nieuw team, frisse moed en de verdere uitrol van het marketingconcept ‘Via Sparta Events’ de uitdaging aan om alle horeca-activiteiten en evenementen 24/7 in én buiten het Sparta Stadion te verzorgen.

De afgelopen weken stond veelal in het teken van het samenvoegen van alle bedrijfsonderdelen én de werving en selectie van een nieuw horecateam. De komende periode zal met name in het teken staan van de transitie naar de hernieuwde samenwerking en zullen wij in diverse mediakanalen van de club verdere uitleg en introductie geven.

Sparta Rotterdam heeft het vertrouwen dat de club met deze stap een volgende fase in gaat ten aanzien van de verdere professionalisering van haar hospitality en gastvrijheid voor alle bezoekers en gasten van het Sparta Stadion.