Home » Informatie kaartverkoop halve finale Play-Offs

Informatie kaartverkoop halve finale Play-Offs

vrijdag 3 mei 2019 - 22:15

Sparta Rotterdam speelt in de halve finale van de Keuken Kampioen Play-Offs tegen TOP Oss. De Rotterdammers beginnen op zondag 19 mei om 16:45 uur met een uitwedstrijd. De thuiswedstrijd is op woensdag 22 mei. De aftrap op Het Kasteel is om 20:45 uur.

De seizoenkaarten zijn NIET geldig bij de thuiswedstrijden.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen TOP Oss start zaterdag 4 mei om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl en bij de Sparta Fanshop.

Voorrangsperiode
Op zaterdag 4 mei kunnen uitsluitend seizoenkaarthouders van Sparta Rotterdam kaarten kopen. Maximaal 5 kaarten per Seizoenkaart. De verkoop stopt automatisch om middernacht.

Op zondag 5 mei, om 11:00 uur, wordt de kaartverkoop hervat op www.spartakaartje.nl en kunnen naast seizoenkaarthouders ook ClubCard-houders van Sparta kaarten kopen voor de thuiswedstrijd. Per (Seizoen)ClubCard van Sparta kan je dan ook 5 kaarten bestellen.

Pluspakkethouders
De seizoenkaarthouders die een Pluspakket hebben aangeschaft aan het begin van het seizoen ontvangen één dezer dagen hun ticket voor de halve finale en eventuele finale thuisgestuurd. Deze zijn allen persoonlijk op naam geprint en worden uiterlijk woensdag per post bezorgd.

Uitwedstrijd
De informatie over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd volgt later na overleg tussen de clubs en autoriteiten.

E-tickets zelf printen
Let op: Supporters die via www.spartakaartje.nl hun tickets bestellen dienen deze zelf uit te printen. Het is helaas niet mogelijk om de tickets vanaf een mobiele telefoon te scannen. Indien je de tickets niet zelf print kan je het stadion niet in. Er worden extra kosten in rekening gebracht als je de tickets niet of niet juist print. Tevens verwachten wij extra drukte op de wedstrijddag waardoor je de kans loopt om te laat binnen te zijn.