Home » Informatie seizoenkaartverkoop 2018-2019

Informatie seizoenkaartverkoop 2018-2019

donderdag 24 mei 2018 - 09:00

Informatie seizoenkaartverkoop 2018-2019
Na twee seizoenen Eredivisie moet onze club helaas weer een stap terug doen en komen we volgend seizoen uit in de Eerste Divisie. Ondanks de steun van ruim 10.000 Spartanen die allemaal achter Sparta stonden is het niet gelukt ons te handhaven. In weer en wind, op Het Kasteel of in de uithoeken van Nederland. Elke wedstrijd weer was er de support van ons hondstrouwe publiek. Als we ergens trots op zijn is dat het wel.

Ook volgend seizoen, hoe moeilijk dat ook is, vragen wij u om de club te steunen. Bij néérlaag of victorie, in voor- en tegenspoed. Het zijn niet alleen maar regels uit de Sparta Marsch, maar het is het karakter dat een Spartaan typeert. Voor velen geldt: Clubliefde kent geen divisie. Wij hopen dat dit ook voor u geldt!

Informatie seizoenkaartverkoop
Alle seizoenkaarthouders kunnen vanaf donderdag 24 mei hun seizoenkaart verlengen. Dit kan in de Sparta Fanshop of online via www.spartakaartje.nl

Jouw plaats is gereserveerd tot en met zaterdag 23 juni. Vanaf zaterdag 30 juni gaan de niet-verlengde plaatsen in de verkoop. Het is vanaf deze datum niet meer mogelijk de plaats van vorig jaar te verlengen via www.spartakaartje.nl, maar uiteraard kan je wel gewoon een nieuwe seizoenkaart aanschaffen. Alle beschikbare plaatsen zijn te zien op www.spartakaartje.nl

Pluspakket
Een seizoenkaart geeft komend seizoen toegang tot negentien thuiswedstrijden in de Eerste Divisie. Het is mogelijk om een pluspakket aan te schaffen waarmee je de club extra steunt. Dit pakket is exclusief voor seizoenkaarthouders en hiermee krijg je toegang bij de thuiswedstrijden in de KNVB Beker (t/m de 1/8e finale) en bij de thuiswedstrijden in de Play-Offs. Daarnaast krijg je bij één thuiswedstrijd twee business-seats (wedstrijd door Sparta te bepalen) en krijg je een Spartaanse koffiemok cadeau. Dit pakket is te koop voor slechts € 25,- per seizoenkaart en het aanbod is geldig t/m zaterdag 11 augustus.

Verlengen? Persoonlijk in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl
Met de verstuurde brief kun je terecht in de Sparta Fanshop om je seizoenkaart te verlengen tegen contante of PIN-betaling.

Belangrijk daarbij is dat je jouw huidige seizoenkaart óf de brief meeneemt, zodat bij de verlenging van je kaart hier een kopie van gemaakt kan worden. Je kan dan ook direct bepalen of je het pluspakket afneemt.

Zwaaien op z’n Spartaans
Uitsluitend wanneer jij je seizoenkaart in de Sparta Fanshop aanschaft, ontvang je een presentje uit De Rood-Witte Winkel. Dit seizoen is dit een Sparta-vlag voor op de tribunes bij thuiswedstrijden. Een extra reden om langs te komen in onze Rood-Witte Winkel!

Extra seizoenkaart(en)

De niet-verlengde seizoenkaarten voor alle tribunes zijn vanaf zaterdag 30 juni in de vrije verkoop, zowel in de Sparta Fanshop als via www.spartakaartje.nl vanaf 11:00 uur. Houd www.sparta-rotterdam.nl in de gaten voor meer informatie.

Let op: De Sparta Fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11 – 17:00 uur. Op zondag en maandag is de Sparta Fanshop gesloten.

Parkeerkaart P6
Het is helaas dit jaar niet mogelijk om een parkeerkaart op Parkeerterrein P6.

Bok de Korver-tribune rookvrij
Vanaf het seizoen 2018/2019 geldt er op de gezinstribune (Bok de Korver-tribune) een rookverbod. Sparta Rotterdam wil dat jonge supporters in een niet-schadelijke omgeving voetbal kunnen kijken. Dit rookverbod is van toepassing op de vakken 25 t/m 28. De peildatum leeftijd voor een seizoenkaart en losse kaarten is 1 juli 2018.

Bestelformulier Seizoenkaart 2018-2019
Prijslijst seizoenkaart 2018-2019

Veelgestelde vragen
Klik hier voor veelgestelde vragen over de seizoenkaartverkoop.

Openingstijden Sparta Fanshop
De Sparta Fanshop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 – 17:00 uur. Op zondag en maandag is de Sparta Fanshop gesloten.

Standaardvoorwaarden KNVB en Huishoudelijk Reglement Sparta Rotterdam
Elke SeizoenClubCard-houder verklaart zich akkoord met de standaardvoorwaarden van de KNVB en het Huishoudelijk Reglement van Sparta Rotterdam. Beide zijn hieronder te downloaden. Evenals de voorwaarden van verstrekking van SeizoenClubCard.

Download hier de standaardvoorwaarden van de KNVB.
Download hier het huishoudelijk reglement van Sparta Rotterdam. 
Download de voorwaarden van verstrekking van SeizoenClubCard