fbpx
Home » Informatie seizoenkaartverkoop

Informatie seizoenkaartverkoop

17 mei 2021 - 16:05

Betreft: Seizoenkaart 2022/2023

Sparta Rotterdam viert komend seizoen haar 135e verjaardag in de Eredivisie! De spanning was om te snijden het afgelopen seizoen op het hoogste niveau van Nederland. Niet alleen bovenin, maar ook in de staart van de ranglijst. Door een geweldige eindsprint handhaafde het team van onze nieuwe trainer Maurice Steijn zich in de belangrijkste voetbalcompetitie van Nederland.

Ook zijn we ontzettend blij dat de wedstrijden van Sparta weer gewoon bezocht kunnen worden zonder alle beperkingen die de laatste twee seizoenen het wedstrijdbezoek hebben beperkt beïnvloedt. Weliswaar waren er afgelopen seizoen vijf thuiswedstrijden waarbij Het Kasteel volledig gesloten moest blijven, maar met twaalf thuiswedstrijden die wel bezocht konden worden, is Het Kasteel weer een hotspot in Rotterdam-West.

Het Kasteel, waar we afgelopen zomer al grote verbeteringen hebben gerealiseerd, met onder andere een nieuwe lichtinstallatie en nieuwe stoelen op alle tribunes, gaat ook de komende maanden weer een upgrade krijgen. Het meest in het oog springende project is de terugkeer naar natuurgras. In de maand juni zullen hiervoor de werkzaamheden starten, zodat de eerste thuiswedstrijd van het komende seizoen op een volledig nieuw grasveld gespeeld kan worden. Daarnaast zullen er ook weer een aantal upgrades gedaan worden aan de stadionfaciliteiten, zodat we bij onze 135e verjaardag op 1 april 2023 weer een stap verder zetten in de ontwikkeling van het stadion en daarmee ook de club. Daarbij moeten we ook de complete nieuwbouw noemen van Sportcomplex Nieuw Terbregge, die van start gaat deze zomer. Deze werkzaamheden zullen ruim een jaar in beslag nemen, maar in het seizoen 2023/2024 heeft de gehele vereniging Sparta Rotterdam, dus ook de RV&AV Sparta, onze vrouwenteams, de jeugdopleiding, Jong Sparta in de Tweede Divisie en de A-Selectie een schitterend nieuw onderkomen.

Ben jij er weer bij?

Het seizoen 2022/2023 zal een bijzonder seizoen worden. Niet alleen vanwege het 135-jarig bestaan van de mooiste voetbalclub van Nederland, met een WK voetbal tussendoor in het najaar, maar ook omdat het seizoen vier is dat Sparta sinds de promotie in 2019 weer onafgebroken in de Eredivisie speelt. Elk seizoen dat onze club op het hoogste niveau speelt, zien we de club groeien op alle vlakken. In aantallen seizoenkaarten, supporters, sympathisanten, sponsors en in financiële mogelijkheden. De komende periode staat in het teken van het versterken van de selectie van Maurice Steijn, zodat we ook bij onze 136e verjaardag weer op het hoogste niveau spelen. Dat doen we graag met jullie als 12e man vanaf de tribunes van Het Kasteel!

Klik hier voor de actuele openingstijden van de Sparta Fanshop.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de seizoenkaartverkoop.

Seizoenkaart bestellen? Klik hier