fbpx
Home » Informatie seizoenkaartverkoop 23/24

Informatie seizoenkaartverkoop 23/24

23 maart 2023 - 14:00

Betreft: Seizoenkaart 2023/2024

Beste Spartaan(se),

Met trots kunnen we met elkaar concluderen dat het genieten is dit seizoen op Het Kasteel: punten blijven vaak in Spangen, het stadion is elke wedstrijd uitverkocht en Sparta verkocht dit seizoen een recordaantal seizoenkaarten. De ploeg van Maurice Steijn heeft ook nog zicht op plaatsing voor de Conference League via de Play-Offs.

Veel (sportieve) hoogtepunten stapelden zich op dit seizoen. Mooie overwinningen in de thuis- en uitwedstrijd op Excelsior, reeks van tien wedstrijden ongeslagen in de Eredivisie en een succesvolle lancering van het unieke Ode aan de Nacht-shirt. En dat allemaal in een lustrumseizoen, waarin onze mooie club 135 jaar wordt. Allemaal gebeurtenissen die ons trots maken Spartaan te zijn.

Daarnaast is Sparta Rotterdam bezig geweest met de doorontwikkeling van het Sparta Stadion, om zo een stadionbezoek aangenamer te maken: vernieuwde toiletten, nieuw hekwerk- en tourniquets en de upgrade van de horecavoorzieningen zijn dit seizoen afgerond. Komende periode gaan de werkzaamheden door, met onder andere een uitbreiding van de publiekstribune op de Bok de Korver.

Ben jij er weer bij?

Zoals iedere Spartaan in zijn agenda heeft staan, viert de club op zaterdag 1 april haar 135e verjaardag. En wat is er nou mooier – om op die dag – jezelf alvast te verzekeren van een plaatsje op Het Kasteel in het seizoen 2023-2024. Vanaf 1 april is het namelijk mogelijk om jouw seizoenkaart te verlengen. Klik hier om jouw seizoenkaart gemakkelijk online te verlengen, dit kan natuurlijk ook (vanaf) komende zaterdag in de Fanshop*. Klik hier voor de openingstijden van de Rood-Witte Winkel. Alle informatie over de tarieven voor het seizoen 2023-2024 lees je hier.

*Je seizoenkaart verlengen in de Fanshop is op een wedstrijddag niet mogelijk. 

Het Kasteel is dit seizoen volledig uitverkocht met seizoenkaarten. Dat betekent dat er geen mogelijkheid is tot het kopen van extra seizoenkaarten of het verplaatsen van je seizoenkaart tot en met vrijdag 9 juni. Wil je zeker zijn van een plek bij alle thuiswedstrijden volgend seizoen? Dan adviseren wij je om je huidige seizoenkaart snel te verlengen. Tot en met dinsdag 6 juni (17:00 uur) is het mogelijk om je huidige plaats te verlengen. Daarna is jouw plaats niet meer gegarandeerd. De kaarten die niet verlengd worden, gaan op zaterdag 10 juni in de verkoop.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de seizoenkaartverkoop.