Home » Jong Sparta deelt de punten bij hekkensluiter VVSB

Jong Sparta deelt de punten bij hekkensluiter VVSB

01 december 2018 - 20:53

Jong Sparta is er niet geslaagd de drie punten mee te nemen bij hekkensluiter VVSB. Ondanks twee doelpunten van Elayis Tavsan en het feit dat de beloftenploeg van Sparta de rust in ging met een voorsprong, kon het niet voorkomen dat uiteindelijk de punten gedeeld werden.

De ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk begon matig aan het duel en zag al na één minuut de 1-0 op het scorebord komen. VVSB-aanvaller Tommy Bekooy was de doelpuntenmaker voor de thuisploeg. Na deze treffer pakte de beloften van Sparta het initiatief in de wedstrijd en boog het de achterstand binnen vijf minuten om tot een voorsprong. Elayis Tavsan, die de vorige twee competitieduels van Jong Sparta ook al trefzeker was, was verantwoordelijk voor beide Spartaanse treffers.

In de tweede helft waren er in het eerste half uur enkele kansen voor beide ploegen te noteren echter werd er hier geen van verzilverd. Toch konden de aanwezige bezoekers nog éénmaal juichen. Na een aanval over links was een inzet van dicht bij Jong Sparta-doelman Michael Fabrie te machtig waardoor er na 75 minuten een stand van 2-2 op het scorebord stond. In het laatste kwartier gingen beide ploegen vol voor de overwinning maar moest zowel de thuis- als uitploeg uiteindelijk genoegen nemen met één punt.

Door het gelijke spel tegen VVSB behoudt Jong Sparta de tweede plek in de Tweede Divisie en is het nu al tien wedstrijden op rij ongeslagen.