Home » Jong Sparta krijgt bezoek van Scheveningen

Jong Sparta krijgt bezoek van Scheveningen

vrijdag 5 april 2019 - 14:31

SVV Scheveningen zal morgenmiddag naar Het Kasteel komen, om het op te nemen tegen Jong Sparta Rotterdam. Het verschil in punten tussen beide clubs is minimaal: Jong Sparta verzamelde één punt meer dan de aanstaande tegenstander, ook speelden de beloften een wedstrijd minder.

Vorige week ging Jong Sparta onnodig onderuit in de regioderby tegen Excelsior Maassluis. De beste kansen over negentig minuten waren voor Jong Sparta, maar Maassluis trok aan het langste eind (2-0).

Scheveningen verkeert in goede vorm; het won liefst vijf van de laatste zes wedstrijden, waarmee het afstand nam van de onderste plaatsen. Met nog zeven wedstrijden heeft het nu een voorsprong van dertien punten op een nacompetitieplek, dus lijkt de promovendus zo goed als zeker van rechtstreekse handhaving.

Om 14:30 uur wordt afgetrapt op Het Kasteel bij Jong Sparta – Scheveningen. Zoals altijd hebben seizoenkaarthouders van Sparta gratis toegang tot dit duel, overigen betalen €5,- via spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop.