Home » Jong Sparta onderuit tegen Rijnsburgse Boys

Jong Sparta onderuit tegen Rijnsburgse Boys

09 februari 2019 - 17:58

Jong Sparta Rotterdam heeft op bezoek bij Rijnsburgse Boys een ruime nederlaag opgelopen: 3-0. Deze uitslag was geflatteerd te noemen, het krachtsverschil was niet zo groot als de cijfers doen vermoeden.

In de eerste helft had Jong Sparta het betere van het spel, zonder dat het grote kansen kreeg. Ragnar Ache werd veel gezocht, maar de eindpass kwam vaak niet aan. Youssef El Kachati en Abdulsamed Abdullahi konden gevaarlijk schieten, hun pogingen werden echter geblokt. Op slag van rust kwam Rijnsburgse Boys uit een hoekschop op 1-0, via Jeroen Meefout.

De tweede helft was amper begonnen, of de 2-0 viel uit een nieuwe hoekschop. El Kachati kreeg na een goede aanval een enorme kans op de aansluitingstreffer, maar tikte naast. Na slordig uitverdedigen besliste Furhgill Zeldenrust het duel in Rijnburgs voordeel. Het Spartaanse slotakkoord kon hier niets meer aan veranderen.

Fabrie, De Winter, Bouwense (70. Boukhari), Van Unen, Heuvelman, Ripmeester (70. Mijnans), Sanches, Van Hoeven, Abdullahi, Ache en El Kachati (61. Dos Santos)