Home » Jong Sparta verliest van De Treffers

Jong Sparta verliest van De Treffers

08 september 2019 - 16:38

Jong Sparta Rotterdam heeft de uitwedstrijd tegen De Treffers verloren. Op Sportpark Zuid in Groesbeek werd het 3-1 voor de thuisploeg. De enige goal voor de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk werd gemaakt door Karim Loukili.

Jong Sparta kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand. Na dertien minuten was het Boy van de Beek die De Treffers op voorsprong zette. Halverwege de tweede helft kwam Jong Sparta op gelijke hoogte door een doelpunt van Karim Loukili. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg voor de tweede keer op voorsprong, door een goal van Van Zundert. Jong Sparta probeerde het nog wel, maar één minuut voor tijd maakte Khalouta er zelfs 3-1 van voor de thuisploeg.

Opstelling Jong Sparta: Fabrie, Reith, Soares Fonseca, Aberkane, Heuvelman, Meerstadt, Van Hoeven, Mijnans (79′ Sanches), Tahiri (69′ Van der Werff), Boukhari, Loukili.