Home » Jong Sparta verliest van koploper AFC

Jong Sparta verliest van koploper AFC

24 maart 2019 - 17:34

Jong Sparta heeft zondag verloren van koploper AFC. Op Sportpark Goed Genoeg werd het 2-1 voor de Amsterdammers. De Spartaanse goal werd gemaakt door Abdulsamed Abdullahi. Jong Sparta staat nu twaalfde in de Tweede Divisie, met 34 punten uit 25 wedstrijden.

Jong Sparta had het lastig met AFC. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en had het betere van het spel. Desalniettemin was het Jong Sparta die in de 24e minuut de score opende na een prima afstandsschot van Abdullahi. Daarna was het voornamelijk tegenhouden voor de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk. Snel na rust kwam AFC langszij door een goal van Milan Hoek. Net als in de eerste helft had Jong Sparta het in het tweede bedrijf ook lastig met de Amsterdammers. Een kwartier voor tijd drukte de thuisploeg het overwicht uit in de score. Het was Yordi Teijsse die zijn ploeg op voorsprong schoot: 2-1.

J0ng Sparta probeerde het in de laatste tien minuten nog wel, maar tot échte grote kansen kwam het niet. Opstelling van Jong Sparta: Fabrie, Dilrosun, Ringeling, Alberto, Heuvelman, Meerstadt, Mijnans (88′ Van Geenen), Boukhari, De Winter (81′ Soares Fonseca), Tahiri en Abdullahi.