Home » Jong Sparta verliest nipt in Groesbeek

Jong Sparta verliest nipt in Groesbeek

06 februari 2018 - 16:55

Op bezoek bij concurrent De Treffers is Jong Sparta Rotterdam tegen een nipte nederlaag opgelopen: 3-2. Vlak na rust gooide Koen Maertzdorf de wedstrijd in het slot, de aansluitingstreffer van Youssef El Kachati kwam te laat.

Maertzdorf opende al vroeg de score, waarna Jong Sparta zich niet gewonnen gaf. Ragnar Ache zorgde al snel voor de gelijkmaker en de bezoekers kwamen beter in het spel. Via onder meer Thomas Verhaar kwam het al snel dicht bij de tweede goal, maar De Treffers bleef met moeite overeind. Vlak voor rust kwam het via Nick de Bondt zelfs op een onverdiende voorsprong.

Na rust tekende Maertzdorf voor zijn tweede, wat de beslissing leek. De Treffers leunde met deze marge achterover en zag Jong Sparta amper gevaarlijk worden. De debuterende Kenny Lipman voorkwam enkele keren dat de voorsprong vergroot werd, waarna de eveneens debuterende El Kachati de spanning terugbracht. Een derde Spartaanse goal bleek te veel gevraagd.