Home » Jong Sparta verliest thuis van Quick Boys

Jong Sparta verliest thuis van Quick Boys

26 september 2020 - 17:42

Jong Sparta Rotterdam heeft het thuisduel met Quick Boys verloren. Op het eigen Kasteel werd het 0-1 voor de bezoekers uit Katwijk aan Zee.

Quick Boys kwam net na het kwartier op een 0-1 voorsprong via Ricky van Haaren. Uit een hoekschop kon de middenvelder op de rand van het strafschopgebied vrij inschieten. Na het doelpunt van de bezoekers leek Jong Sparta iets meer vat op de wedstrijd te krijgen na kansen van Mohammed Tahiri en Marouane Afaker. Toch wist de formatie van Nourdin Boukhari en Geert Arend Roorda na deze kansen niet gevaarlijk te worden en had Quick Boys het betere van het spel. Dit overwicht leverde een grote kans op via Jan Willem Kamp, die via een Spartaanse verdediger de lat raakte. Uiteindelijk zochten beide ploegen de kleedkamer op met een 0-1 ruststand.

De tweede helft begon stroef en leverde pas na 70 minuten een kleine kans op voor Marouane Afaker die de bal goed inkopte, maar geen probleem opleverde voor Paul van der Helm die kon klemmen. In de slotfase kon Quick Boys nog gevaarlijk worden via invaller Youssef Blel, die helemaal vrij kon inkoppen. Jomar Gomes had het goed doorzien en plukte de bal uit de lucht. Ook het slotoffensief van de jonge Spartanen leverde niet het gewenste resultaat op. In de tweede helft werd niet meer gescoord.

Opstelling Jong Sparta Rotterdam: Jomar Gomes, Tariq Dilrosun, Jeremy van Mullem, Augustin Drakpe, Bradley Martis, Jason Meerstadt, Patrick Brouwer (Jay den Haan), Delano Vianello, Mohammed Tahiri, Deroy Duarte (Gaultier Overman), Marouane Afaker