Home » Jong Sparta wil achterstand op VVSB verkleinen

Jong Sparta wil achterstand op VVSB verkleinen

vrijdag 6 april 2018 - 09:37

Jong Sparta Rotterdam zag afgelopen maandag de imposante winstreeks ten einde komen. De vijf duels die het hiervoor afwerkte leverden zonder uitzondering drie punten op, maar op bezoek bij nummer 4 Barendrecht moest het genoegen nemen met een puntendeling (2-2). Mark Veenhoven liet er na afloop van dit duel geen misverstand over bestaan: het goede gevoel van de overwinningen blijft en Jong Sparta mikt nog op een plek bij de eerste 5.

Een belangrijke stap om dit doel te bewerkstelligen kan aanstaande zondag gezet worden, in de thuiswedstrijd tegen VVSB. De club uit Noordwijkerhout, die voor altijd geassocieerd zal worden met het bekeravontuur van 2016, toen zij de halve finale bereikten, deelt momenteel de felbegeerde vijfde plaats met HHC Hardenberg. Het verschil tussen Jong Sparta en de tegenstander van zondag bedraagt slechts vijf punten, wat de ploeg van Frank van Kempen maar al te graag terug zou willen brengen tot twee.

Toegangsprijs voor wedstrijden van de beloften bedraagt €5,-, seizoenkaarthouders mogen met hun seizoenkaart gratis naar binnen. Kaarten zijn te koop op spartakaartje.nl of in De Sparta Fanshop, die zondag tussen 12.45 uur en 15.00 uur geopend is.