Home » Jong Sparta wint eerste oefenwedstrijd

Jong Sparta wint eerste oefenwedstrijd

06 juli 2019 - 17:50

Jong Sparta Rotterdam speelde vanmiddag de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Het team van trainer Jeroen Rijsdijk komt komend seizoen wederom uit in de Tweede Divisie. Vandaag was Argon de tegenstander in Mijdrecht. In de eerste helft zorgden Sven Mijnans en Brad van Hoeven voor een comfortabele 0-2 ruststand. De rood-witten moesten de laatste tien minuten van de eerste helft wel met tien man verder na een rode kaart van Youssef el Kachati.

In de rust werd besloten dat de tweede helft weer met elf tegen elf van start ging vanwege het karakter van een oefenwedstrijd. Darlin van der Werff scoorde twee doelpunten voor Sparta en Brad van Hoeven zorgde voor de 0-5 eindstand.

Aanstaande donderdag speelt Jong Sparta de volgende oefenwedstrijd. Dan is het Rotterdamse Steeds Hooger de tegenstander aan de Kanaalweg.

Klik hier voor meer informatie over de voorbereiding van Jong Sparta.