Home » Katwijk komt naar Het Kasteel voor Jong Sparta

Katwijk komt naar Het Kasteel voor Jong Sparta

vrijdag 10 mei 2019 - 15:33

Waar de Keuken Kampioen Divisie afgelopen is, staan in de Tweede Divisie nog drie duels op de planning. Morgen speelt Jong Sparta Rotterdam de eerste van die drie, als Katwijk naar Het Kasteel komt.

De kampioen van het vorige Tweede Divisie-seizoen staat nu op een vierde plek, met slechts twee punten minder dan Excelsior Maassluis, de nummer twee. Jong Sparta kent een goede reeks in directe confrontaties met Katwijk, slechts één van de laatste vier duels ging verloren, in de overige drie pakten de Rotterdammers zeven punten. Op Het Kasteel werden beide ontmoetingen in een zege omgezet.

Katwijk kent een goede serie; in de laatste elf duels verloor het alleen van kampioen AFC. Jong Sparta kan voorzichtig omhoog kijken, nadat het de volle buit pakte in de laatste twee duels. De achterstand op Jong Vitesse bedraagt drie punten. Als de beloften er in de slotfase van het seizoen in slagen deze achterstand ongedaan te maken, betekent dit dat Jong Sparta rechtstreeks verzekerd is van een vierde seizoen op het derde niveau van Nederland.

De wedstrijd begint morgenmiddag om 15:30 uur, seizoenkaarthouders hebben, als altijd, gratis toegang.