fbpx
Home » Sparta 133 Jaar Verjaardagsquiz

Sparta 133 Jaar Verjaardagsquiz

01 april 2021 - 00:01

Sparta Rotterdam viert op donderdag 1 april haar 133ste verjaardag. Als oudste betaaldvoetbalclub van Nederland focussen wij ons op de toekomst, maar koesteren wij het rijke verleden van de club. Denk jij alles te weten over de historie van Sparta? Doe dan op onze verjaardag mee aan de Grote Sparta Verjaarsdagsquiz! Hier zal in zes rondes van elk vijf vragen de kennis over Sparta getest worden en zijn mooie prijzen te winnen. De quiz gaat donderdag om 19:00 uur van start en duurt circa 60 tot 75 minuten.

Live op YouTube
Het liefst zouden we natuurlijk zo veel mogelijk mensen uitnodigen om onze verjaardag met ons in het stadion te vieren. Dit is uiteraard niet mogelijk, dus brengen wij het stadion jouw huiskamer binnen, met een livestream. De quiz wordt vanuit Het Kasteel live uitgezonden via ons YouTube-kanaal. De presentatie is in handen van Ruud van Os.

Hoe kan je meespelen?
Het enige dat hiervoor nodig is, is een inschrijving, een goede internetverbinding om de quiz op uit te zenden en een smartphone. De quiz kan worden bekeken op bijvoorbeeld een laptop of televisie, met de smartphone kunnen de vragen worden beantwoord.

Inschrijven
Inschrijven voor de quiz kan hier:

Na inschrijving 
Iedereen die zich inschrijft ontvangt aan het einde van de middag op 1 april een e-mail met verdere instructies en een URL om die avond mee te spelen.

Prijzen
Maak kans op een voetbalreis voor 2 personen met DFDS naar de Engelse Premier League, een gedragen Sparta-tenue en nog veel meer mooie prijzen.

Daag andere Sparta-supporters uit en kroon je tot Sparta-kenner, tot donderdag 1 april!