Home » Mooie overwinning op ADO Den Haag met Business Club elftal

Mooie overwinning op ADO Den Haag met Business Club elftal

19 augustus 2019 - 16:10

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van ons nieuw samengesteld Business Club elftal op het programma. Uit bij ADO Den Haag, onder prima weersomstandigheden, begonnen er 20 business club leden aan de warming-up. Een aantal nieuwe gezichten binnen het team, maar ook onze vaste krachten van vorig seizoen konden zich deze dag laten gelden.

Na het maken van een teamfoto en een gezamenlijke foto met de Business Club van ADO Den Haag werd er om 14:45 uur afgetrapt.

In de rust was de voorsprong in het voordeel voor de Spartanen met een tussenstand van 0-2. In het begin van de 2e helft kreeg ADO Den Haag de betere kansen, maar dit leidde niet tot een verschil in doelpunten. Door de grote van de selectie konden wij het in de laatste minuten van de wedstrijd beslissen en de eindstand uitbreiden naar 0-4.

Een geweldige start van het seizoen op sportief gebied, maar ook buiten het veld was het na de wedstrijd prima verzorgd met een heerlijk dinerbuffet in het museum van ADO Den Haag. Aansluitend werd er vanaf de Business Seats naar de echte profs gekeken. Wij bedanken ADO Den Haag voor haar gastvrijheid en onze Business Club leden voor de gezellige dag.

De eerst volgende thuiswedstrijd is thuis tegen RKC Waalwijk op zaterdag 21 september.