Home » Stichting Soccerplus langer opleidingspartner van Sparta Rotterdam

Stichting Soccerplus langer opleidingspartner van Sparta Rotterdam

zaterdag 27 oktober 2018 - 10:50

De Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en Stichting Soccerplus, die onder de vlag van MSV De Betrokken Spartaan actief is, hebben hun samenwerking met drie seizoenen verlengd. Ook de komende seizoenen zullen beide clubs samenwerken om de jeugdopleidingen van zowel MSV De Betrokken Spartaan als Sparta naar een hoger niveau te brengen.

Dennis de Jesus, Coördinator Voetbalzaken van Stichting Soccerplus, is blij dat de samenwerking verlengd wordt. “Het ontwikkelen van talent is voor ons erg belangrijk. Niet alleen op voetbaltechnisch, maar ook op persoonlijk gebied. Als je ziet hoe we vijf jaar geleden begonnen zijn – met vijf teams – en dat afzet tegen de organisatie die we nu hebben staan, kun je wel zeggen dat we een hele mooie ontwikkeling hebben doorgemaakt. Hier heeft de samenwerking met Sparta een grote rol in gespeeld en dat vertaalt zich ook in het feit dat wij de afgelopen seizoenen trotse hofleverancier zijn geweest van de Spartaanse jeugdopleiding. Deze lijn willen we natuurlijk vasthouden en daarom is het verlengen van deze samenwerking ook erg belangrijk voor ons!“

Dolf Roks, hoofd jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, is eveneens zeer tevreden met het verlengen van het partnership: “Wij werken al jaren intensief samen met MSV De Betrokken Spartaan en met name in onze voetbalschool (O8 t/m O12) zijn er al veel spelers doorgestroomd vanuit MSV De Betrokken Spartaan. Ze passen op basis van ligging en niveau perfect in ons plaatje van een opleidingspartner. In de huidige selecties van onze jeugdopleiding spelen meer dan twintig spelers vanuit de MSV. Het is daarom ook een kwestie van tijd voordat een talent van MSV De Betrokken Spartaan doorstroomt naar het eerste elftal en zijn debuut zal gaan maken!”