Home » Negentig Oer-Spartanen dineren in Het Kasteel

Negentig Oer-Spartanen dineren in Het Kasteel

dinsdag 10 april 2018 - 15:58

Het jaarlijkse Oer-Spartanen Diner werd dit jaar bijgewoond door zo’n negentig oer-Spartanen. Dit selecte gezelschap (bestaande uit Spartanen die ouder dan vijftig jaar zijn en minimaal 25 jaar daarvan als lid aan Sparta verbonden zijn en/of zich voor de club ingezet hebben) kwam gisteravond tezamen in de Ridderzaal.

Bij het diner werd de Sparta-directie vertegenwoordigd door Manfred Laros en Henk van Stee. Voorzitter Rob Westerhof mocht Hans van Heelsbergen belonen voor zijn bewezen diensten door hem tot Erelid te benoemen.

Oud-voorzitter Peter van der Burg opende het diner, waarna Theo van Duivenbode het woord nam. De oud-international, die een verleden heeft in de Raad van Commissarissen van Ajax, had waardevolle tips voor een voetbalorganisatie.

‘Het was een fantastische avond met een hechte groep mensen, die elkaar allemaal al jaren persoonlijk kennen en hun liefde voor Sparta delen’, vertelt Erelid Pim Graute, die het diner organiseert. ‘Deze mensen komen al het grootste deel van hun leven bij de club en hebben bijzondere verrichtingen uitgevoerd om de club vooruit te brengen. Voor mij persoonlijk was dit een extra mooi jaar, omdat ook mijn zoon zich nu Oer-Spartaan mag noemen.’