Home » People’s Business New Style Netwerkevent januari 2019

People’s Business New Style Netwerkevent januari 2019

donderdag 25 oktober 2018 - 09:00

People’s Business 2019

Op woensdag 23 en donderdag 24 januari 2019 wordt in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam alweer voor het 20e opeenvolgende jaar het netwerkevent People’s Business georganiseerd. Hét netwerkevent in Rotterdam Rijnmond voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking, verbinding, verdieping en inspiratie. Op deze beurs zijn ruim 90 exposanten aanwezig, worden er ruim 5000 bezoekers verwacht en vormt het onderwerp ‘Metropool in transitie’ de rode draad.

Sparta Rotterdam & MKB Rotterdam Rijnmond plein

U vindt het plein tijdens de komende editie wederom in de Rotterdam Hall van het WTC, maar het zal er dit keer spectaculair anders uitzien dan u wellicht gewend was van de vorige jaren. De Rotterdam Hall wordt ingevuld door de Business Club van Sparta Rotterdam en de leden en partners van MKB Rotterdam Rijnmond. Gezamenlijk gaan wij van dit evenement een succes maken. Uiteraard nodigen zowel Sparta Rotterdam als MKB Rotterdam Rijnmond hun zakelijke achterban uit om aanwezig te zijn.

Laagdrempelig

Er is dit jaar gekozen voor een meer open vorm van de stands om de onderlinge binding te vergroten en de drempel om in contact te treden met de bezoekers nog verder te verlagen. De stands / statafels komen rondom een eigen bar te staan met diverse zitjes. Op het Sparta & MKB-plein mogen wij onze partners een statafel aanbieden tegen gereduceerd tarief.

 

Gegevens:

Datum:                       23 en 24 januari 2019

Tijd:                            16.00-21:30 uur

Bezoekersaantal:      ca. 5.000 personen in twee dagen

Afmeting stand:        Statafel van 1.80cm x 90cm

Inclusief:

  • – Standwand. De productie van de wand zit bij de prijs inbegrepen. U kunt deze na afloop van de beurs meenemen voor eigen gebruik
  • – Verlichting
  • – Vloerbedekking
  • – Statafel + twee krukken
  • – Algemene bergruimte
  • – Gratis Wifi
  • – Logovermelding op de website van het event en de mogelijkheid om nieuwsberichten aan te leveren die, in aanloop naar het event, zullen worden
    verspreid via de website, nieuwsbrieven en/of social media van People’s Business

Gelet op de uniforme uitstraling, rust en ruimte is het helaas niet mogelijk om een eigen banner op de beursvloer te plaatsen.

Kosten:

– Stand / statafel 180cm x 90cm  € 1.395,- excl. BTW

Geen velden gevonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met l.hogedoorn@sparta-rotterdam.nl.