Vacature
Conventioneel Draaier / Frezer
Omschrijving

Wij zijn al ruim 20 jaar een betrouwbare en innovatieve partner in het bieden van maatwerkoplossingen op het gebied van nieuwbouw en onderhoud van installaties, constructies en machines. In onze machinefabriek en werkplaatsen voor constructie, plaatwerk en materieelkeuringen werken inmiddels dertig collega’s.

We zijn een Rotterdams MKB-bedrijf met een ‘platte’ organisatie. Dat betekent dat jij direct schakelt met de chef werkplaats, je directe collega’s, met de werkvoorbereiding en met medewerkers van klanten. En dit allemaal volgens ons ISO 9001 en VCA gecertificeerde kwaliteitzorgsysteem.

Wat ga je doen?

Als Conventioneel Draaier / Frezer ben je werkzaam binnen een klein team van machinebankwerkers waar complexe, uitdagende werkstukken voor diverse klanten worden geproduceerd. De productie van de machinefabriek is zeer afwisselend; uiteenlopend van enkelstuks prototypes tot aan (kleine) series. Je werkzaamheden bestaan uit het voor- en nabewerken van hoogwaardige samenstellingen van allerlei materialen. Je werkt met conventionele, teach-in en CNC machines. Je bent medeverantwoordelijk voor het volledige proces; van het bepalen van de bewerkingsvolgordes, gereedschapskeuze en opspanningsmethode tot  en met de kwaliteitsbeoordeling.

Wat heb je nodig?

Wij hebben voor deze vacature een nieuwe collega in gedachten die een grote passie heeft voor techniek en draaien en frezen in het bijzonder. Je hebt een gerichte vakopleiding afgerond en beschikt over enkele jaren werkervaring in een industriële omgeving. Je hebt ervaring met kleine nauwkeurige draai- en freesbanken. Je voert je werk accuraat uit en je zoekt waar nodig samenwerking met je collega’s. Je bent tot slot klantgericht en kostenbewust.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie in een prettige collegiale werkkring bij een stabiel, gezond en groeiend bedrijf. Mogelijkheden om je verdere vakontwikkeling in eigen hand te nemen zijn er volop. In eerste instantie zullen we je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aanbieden. Het pakket arbeidsvoorwaarden is zonder meer goed te noemen en is conform de cao voor de kleinmetaal.

Meer informatie?

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op of solliciteer direct.

Telefoonnummer
010-8909220
Mail
sbm@sparta-rotterdam.nl

Solliciteer direct

Vacature plaats: Conventioneel Draaier / Frezer

Bedankt voor het insturen van je sollicitatie. We nemen binnenkort contact met je op.!

Aantal uur
min. 28 per week
Branche
Techniek
Vacature plaats
Rotterdam
Basissalaris
Marktconform
PDF downloaden