Vacature
Kraanmachinist
Omschrijving

Wij beschikken over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 700 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal ook de meest complexe hijswerken mogelijk. De hoofdactiviteiten vinden plaats vanuit Hoogvliet.

Wat ga je doen?

Als kraanmachinist word je ingezet op de diverse types mobiele kranen binnen de organisatie. We hebben diverse klanten en opdrachtgevers die met name actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen als buitenland.

Wat heb je nodig?

Als kraanmachinist beschik je over alle benodigde diploma’s waaronder Machinist Mobiele Kranen, Machinist Mobiele Torenkraan, VCA - VOL en Rijbewijs B/C en of E. Bij voorkeur beschik je ook over een geldig hoogwerker en heftruck certificaat. Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan als Machinist Mobiele Kranen en bent bekend met het werken in de petrochemische industrie. Je bent ook bereid om ook in het buitenland te werken. Verder beschik je over een flexibele instelling, heb je geen hoogtevrees, kun je zelfstandig werken en heb je de juiste professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische en afwisselende baan met prima salaris en een modern pakket aan primair en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij kennen een open en informele bedrijfscultuur en biedt de medewerkers volop de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze functie en ben jij die nieuwe collega die ons team wil komen versterken? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Telefoonnummer
010-8909220
Mail
sbm@sparta-rotterdam.nl

Solliciteer direct

Vacature plaats: Kraanmachinist

Bedankt voor het insturen van je sollicitatie. We nemen binnenkort contact met je op.!

Aantal uur
min. 28 uur per week
Branche
Transport/Haven
Vacature plaats
Hoogvliet
Basissalaris
Marktconform
PDF downloaden