Vacature
Machinist vrachtwagen hoogwerker
Omschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van o.a. hoogwerkers, verreikers, ruwterrein heftrucks, rolsteigers, hangbruggen, loopvloeren, gevelsteigers, ladders en trappen. Servicegerichtheid en hoogstaande kwaliteit zijn voor ons belangrijke succesfactoren. De activiteiten vinden plaats vanuit Hoogvliet, Amsterdam, Apeldoorn en Elsloo. Wegens uitbreiding zijn wij voor de vestiging Hoogvliet op zoek naar meerdere machinisten.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het bedienen van een vrachtwagenhoogwerker van 46 meter tot aan 90 meter hoog. Daarnaast ben je bereid om, indien nodig, andere typen hoogwerkers, verreikers of heftrucks te bedienen. De werkzaamheden vinden zowel plaats in de petrochemie als daarbuiten. Je draagt zorg voor lichte onderhoudswerkzaamheden aan de vrachtwagenhoogwerker en draagt op juiste wijze het veiligheidsbeleid uit. Tevens zorg je voor het juist invullen en bijhouden van de dagelijkse rapporten. Voor deze zeer veelzijdige baan denken wij aan een enthousiaste en gedreven collega.

Wat heb je nodig?

Je bent in het bezit van rijbewijs C en hebt bij voorkeur een VCA-, hoogwerker-, verreiker- en/of heftruckcertificaat of bent bereid deze certificaten binnen onze organisatie te behalen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent een teamspeler, maar ook zelfstandig. Daarnaast ben je flexibel en werk je klantgericht.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een solide, flexibele, servicegerichte en zeer succesvolle onderneming en hebben een goede reputatie in de markt opgebouwd. Daarnaast bieden we een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en bieden de mogelijkheid deel te nemen aan een opleidingsprogramma.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze functie en ben jij die nieuwe collega die ons team wil komen versterken? Neem contact met ons op of solliciteer direct.

Telefoonnummer
010-8909220
Mail
sbm@sparta-rotterdam.nl

Solliciteer direct

Vacature plaats: Machinist vrachtwagen hoogwerker

Bedankt voor het insturen van je sollicitatie. We nemen binnenkort contact met je op.!

Aantal uur
min. 28 uur per week
Branche
Transport & Logistiek
Vacature plaats
Hoogvliet
Basissalaris
Marktconform
PDF downloaden