Vacature titel
Medewerker schoonmaak
Beschrijving

Functie binnen een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de uitvoering van glasbewassing en gevelreiniging. Gedurende de afgelopen 50 jaar heeft dit bedrijf zicht gespecialiseerd in onder andere glasbewassing van objecten met zeer strenge regelgeving en het oplossen van gevelproblemen op hoogte.

Vanuit het kantoor in Hoogvliet zijn we landelijk partner voor de vastgoedbranche en bedienen we onze regionale klanten. Binnen ons bedrijf staat de mens centraal en werken we volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen.

Verantwoordelijkheden

Je gaat in de functie van Medewerker Schoonmaak zelfstandig of samen met een collega allerhande schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht, signaleert eventuele afwijkingen en rapporteert deze aan je leidinggevende.

Wij hebben regelmatig leuke parttime vacatures beschikbaar in de regio Rotterdam. De werkzaamheden vinden over het algemeen plaats in de ochtend (tussen 06.00 en 09.00 uur) en in de avond (tussen 17.00 en 20.00 uur).

Kwalificaties

• Je hebt passie voor het schoonmaak vak;
• Je hebt oog voor detail en werkt graag samen;
• Je bent in het bezit van een vakdiploma schoonmaak, of je bent bereid deze te halen;
• Je hebt kennis van de meest voorkomende schoonmaakhandelingen, zoals reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden;
• Je beheerst de Nederlandse taal;
• Je bent woonachtig in de regio Rotterdam.

Ben je daarnaast enthousiast, representatief, integer en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Baan voordelen

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Telefoonnummer
010-8909220
Mail
sbm@sparta-rotterdam.nl
Type dienstverband
10
Werktijden
Rotterdam
Geplaatst op:
17 januari 2020
Close modal window

Solliciteer direct

Functie:Medewerker schoonmaak

Bedankt voor het insturen van je sollicitatie. We nemen binnenkort contact met je op.!