Vacature
Meet- en Regeltechnicus (M&R)
Omschrijving

Om onze ambitie te realiseren, zijn wij op zoek naar een Meet- en Regeltechnici (M&R) die binnen onze technische dynamische omgeving zijn of haar kennis en ervaring graag zo breed mogelijk wil inzetten. Belangrijke eigenschappen van onze medewerkers zijn: proactief, resultaatgericht, verantwoording nemen en gericht op samenwerking.

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling Meet- en Regel hebben wij in deze functie een uiteenlopend takenpakket waar jij als de M&R technicus de aankomende jaren van harte welkom bent. Jij stelt zelfstandig werktuigkundige installaties in de utiliteitsbouw in bedrijf. Daarnaast draait je als M&R technicus mee in de storingsdienst. Je werkt onder leiding van én rapporteert rechtstreeks aan de projectleider M&R. Je werkt nauw samen met een hecht team binnen de Roodenburg Groep. Door jouw betrokkenheid, enthousiasme en vooral klantenbinding weet jij klantvragen en problemen op de juiste manier op te lossen. Jouw contact met de onderaannemers, leveranciers en het samenwerken met alle betrokken afdelingen maken deze functie zeer uitdagend. Onderstaande taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

 • Afstemmen en controleren van de werkzaamheden van collega’s en onderaannemers
 • Vraagbaak bij technische en andere uitvoeringsproblemen
 • Signaleert gebreken en dreigende gebreken aan de chef-monteur en/of projectleider
 • Verricht inbedrijfstellingen en waterzijdige en/of luchtzijdige metingen
 • Melden van afwijkingen tijdens de uitvoering van een project, signaleren en bewaken van meer-/minderwerk en contact houden met alle interne afdelingen hierover
 • Jij geeft zoals afgesproken op vaste momenten terugkoppeling over uitvoering van de werkzaamheden naar de direct leidinggevende. Jouw meedenken, proactief handelen en vooral ervoor zorgen dat de lange termijn relatie behouden blijft waarderen wij enorm
Wat heb je nodig?

(dit geldt uiteraard niet voor een starter in de M&R techniek)

 • Werkervaring binnen een soortgelijke functie en het liefst minimaal 5 jaar
 • Je bent in het bezit van een diploma MBO installatietechniek/elektrotechniek/-werktuigbouwkunde (HVAC), aangevuld met vakgerichte opleidingen (M&R/HVAC)
 • Uitstekende kennis op het gebied van M&R (in HVAC omgeving) en elektrotechniek
 • Je hebt gewerkt met en hebt kennis van gebouwbeheersystemen
 • Ervaring binnen de installatiebranche is noodzakelijk om op korte termijn deze functie te bekleden
 • Kennis van duurzame ontwikkelingen zoals WKO installaties, energie labels (Breeam ed.)
 • Je bent hands-on, gestructureerd en communicatief vaardig
 • Je bent accuraat, kan goed onder tijdsdruk werken en hebt een probleemoplossend vermogen
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam en bent in bezit van rijbewijs B
Wat bieden wij jou?

Wij bieden een salaris wat uiteraard past bij deze verantwoordelijke functie. Vrijheid om de functie tot in detail in te vullen en jezelf te ontwikkelen. Naast onze vaste 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen krijg je de beschikking over een bedrijfswagen, een smartphone en een laptop. Onze personeelsvereniging biedt regelmatig gezellige activiteiten voor jou als collega. De sfeer van dit familiebedrijf delen we graag met jou.

Meer informatie?

Optimale dienstverlening, perfect georganiseerd, gericht op het hoogste resultaat tegen de laagste investering voor de klant, met oog voor duurzaamheid in alle opzichten. We zetten ook graag een stap extra. Deze uitgangspunten vinden we belangrijk. Ze zijn iedere dag herkenbaar in ons werk. Dat doen we in een prettige, informele sfeer, met korte lijnen en veel enthousiasme. Binnen en buiten vormen we één (familie)bedrijf. Veel gehoord: “Hebben we een klik, dan is het tot je pensioen”.

Heb jij interesse in onze vacature? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op.

Telefoonnummer
010-8909220
Mail
sbm@sparta-rotterdam.nl

Solliciteer direct

Vacature plaats: Meet- en Regeltechnicus (M&R)

Bedankt voor het insturen van je sollicitatie. We nemen binnenkort contact met je op.!

Aantal uur
40 uur per week
Branche
Bouw/Techniek
Vacature plaats
Krimpen aan den IJssel
Basissalaris
Marktconform
PDF downloaden