Vacature
Monteur binnendienst
Omschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in o.a. hoogwerkers, rolsteigers, hangbruggen, loopvloeren, gevelsteigers, ladders en trappen. Servicegerichtheid en hoogstaande kwaliteit die wij aan onze klanten kunnen leveren zijn voor ons een belangrijke succesfactor. De activiteiten vinden plaats vanuit Hoogvliet, Amsterdam, Apeldoorn en Elsloo. Voor de lokaties in Apeldoorn en Elsloo zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

Wat ga je doen?

In deze functie verricht je zelfstandig reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan de hoogwerkers uit. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats. Op termijn heb je de ambitie om deze werkzaamheden ook op lokatie te verrichten. Voor deze zeer veelzijdige en uitdagende baan denken wij aan een enthousiaste en gedreven collega.

Wat heb je nodig?

Je bent in het bezit van een technische opleiding (LTS of MTS Motorvoertuigentechniek) en hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Kennis en ervaring in de wereld van de hoogwerksystemen en verhuurbranche is een pre. Daarnaast ben je zeer zelfstandig en werk je klantgericht. In deze functie is het tevens belangrijk dat je bereid bent aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektronica.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een solide, flexibele, servicegerichte en zeer succesvolle onderneming en heeft een goede reputatie in de markt opgebouwd. Wij bieden een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en daarnaast ook de mogelijkheid deel te nemen aan een opleidingsprogramma.

Meer informatie?

Heb je interesse in deze functie en ben jij die nieuwe collega die ons team wil komen versterken? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Telefoonnummer
010-8909220
Mail
sbm@sparta-rotterdam.nl

Solliciteer direct

Vacature plaats: Monteur binnendienst

Bedankt voor het insturen van je sollicitatie. We nemen binnenkort contact met je op.!

Aantal uur
40 uur per week
Branche
Techniek
Vacature plaats
Hoogvliet
Basissalaris
Marktconform
PDF downloaden