Vacature
Plaatwerker
Omschrijving

Wij zijn al ruim 20 jaar een betrouwbare en innovatieve partner in het bieden van maatwerkoplossingen op het gebied van nieuwbouw en onderhoud van installaties, constructies en machines. In onze machinefabriek en werkplaatsen voor constructie, plaatwerk en materieelkeuringen werken inmiddels dertig collega’s.

We zijn een Rotterdams MKB-bedrijf met een ‘platte’ organisatie. Dat betekent dat jij direct schakelt met de chef werkplaats, je directe collega’s, met de werkvoorbereiding en met medewerkers van klanten. En dit allemaal volgens ons ISO 9001 en VCA gecertificeerde kwaliteitzorgsysteem.

Wat ga je doen?

Als plaatwerker ben je werkzaam binnen een team van collega’s waar complexe, uitdagende werkstukken voor diverse klanten worden geproduceerd. De productie van de afdeling Constructie en Plaatwerk is zeer afwisselend; uiteenlopend van enkelstuks prototypes tot aan (kleine) series. Je bent medeverantwoordelijk voor het volledige uitvoerende proces van een project of opdracht; van het bepalen van de bewerkingsvolgordes, gereedschapskeuze tot en met de kwaliteitsbeoordeling. Knippen, zetten, zagen en lassen vindt veelal in onze werkplaatsen plaats, maar montage en onderhoudswerk op locatie komt ook regelmatig voor.

Wat heb je nodig?

Wij hebben voor deze vacature een nieuwe collega in gedachten die een passie heeft voor techniek, constructie en plaatwerk het bijzonder. Je hebt een gerichte vakopleiding afgerond en beschikt over enkele jaren werkervaring in een industriële omgeving. Je bent vaardig in het maken van uitslagen en het omgaan met een CNC zetbank en slagschaar. Het onzichtbaar afwerken van fijn RVS plaatwerk kent nog maar weinig geheimen voor je. Je voert je werk accuraat uit en je zoekt waar nodig samenwerking met je collega’s. Je bent tot slot klantgericht en kostenbewust.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie in een prettige collegiale werkkring bij een stabiel, gezond en groeiend bedrijf. Mogelijkheden om je verdere vakontwikkeling in eigen hand te nemen zijn er volop. In eerste instantie zullen we je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aanbieden. Het pakket arbeidsvoorwaarden is zonder meer goed te noemen en is conform de cao voor de kleinmetaal.

Meer informatie?

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op of solliciteer direct.

Telefoonnummer
010-8909220
Mail
sbm@sparta-rotterdam.nl

Solliciteer direct

Vacature plaats: Plaatwerker

Bedankt voor het insturen van je sollicitatie. We nemen binnenkort contact met je op.!

Aantal uur
min. 28 per week
Branche
Techniek
Vacature plaats
Rotterdam
Basissalaris
Marktconform
PDF downloaden