Vacature
Revit Tekenaar / BIM-modelleur
Omschrijving

Om onze ambitie te realiseren, zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaars / BIM-modelleurs die binnen onze technische dynamische omgeving zijn of haar kennis en ervaring graag zo breed mogelijk wil inzetten. Belangrijke eigenschappen van onze medewerkers zijn: proactief, resultaatgericht, verantwoording nemen en gericht op samenwerking. Door de start van een aantal zeer interessante projecten, zijn wij op korte termijn op zoek naar ervaren collega’s in onderstaande functie.

Wat ga je doen?

Details, controle, accuratesse en vooral willen werken onder positieve tijdsdruk. Jij bent op zoek naar de grotere, complexe projecten en wil aan de slag bij een zeer innovatief installatiebedrijf. Na een korte introductie pak jij als Tekenaar/Modelleur zelfstandig de werkzaamheden op en zorg jij samen met het team voor het perfecte resultaat voor onze klanten. Jij maakt tekeningen voor in opdracht verkregen utiliteitsprojecten in de installatietechniek (W) en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van het project. Jij stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier. Binnen deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de projectleider en/of hoofd tekenkamer en werk je nauw samen met een hecht team. Jouw contact met de architect, adviseur, onderaannemers, leveranciers en het samenwerken met alle betrokken afdelingen binnen Roodenburg maken deze functie zeer uitdagend. Onderstaande taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

 • In samenwerking met onze ontwerp- en calculatieafdeling het vervaardigen van bestekstekeningen
 • Met behulp van VABI-programmatuur maken van berekeningen voor kanaal-, gas-, CV- en GKW- systemen
 • Het uitwerken en opgeven van bouwkundige voorzieningen ten behoeve van de installaties
 • Vervaardigen van werk-, coördinatie-, inregel- en revisietekeningen
 • Het coördineren van installaties met overige installateurs
 • Binnen het project functioneren als informatiespil voor de uitvoering en interne afdelingen
 • Het bezoeken van projecten en klanten komt regelmatig voor om de juiste kwaliteit te kunnen bieden en de details op hoge kwaliteit te verwerken in jouw afgeleverde tekeningen
Wat heb je nodig?
 • Jij hebt een gedegen ervaring binnen een soortgelijke functie 2-5 jaar
 • Jij hebt je opleiding gevolgd op MBO/HBO werk en denkniveau
 • Een diploma op MTS/HTS installatietechniek en/of MIT/HIT zijn een pré
 • Jouw ervaring binnen een eerdere functie binnen de installatiebranche is wenselijk
 • Je bent hands-on, gestructureerd en communicatief vaardig en samenwerken past bij jou
 • Je bent accuraat, kan goed onder tijdsdruk werken en hebt een probleemoplossend vermogen
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam en bent in bezit van een Rijbewijs B
Wat bieden wij jou?

Wij bieden een salaris wat uiteraard past bij deze uitdagende en verantwoordelijke functie binnen onze teken afdeling. Vrijheid om de functie tot in detail in te vullen en jezelf te ontwikkelen. Naast onze vaste 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bieden wij een moderne werkplek. De mogelijkheid om samen met je collega’s te lunchen en is er na het werk voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen. Onze personeelsvereniging biedt regelmatig gezellige activiteiten voor jou als collega. De sfeer van dit familiebedrijf delen we graag met jou.

Meer informatie?

Optimale dienstverlening, perfect georganiseerd, gericht op het hoogste resultaat tegen de laagste investering voor de klant, met oog voor duurzaamheid in alle opzichten. We zetten ook graag een stap extra. Deze uitgangspunten vinden we belangrijk. Ze zijn iedere dag herkenbaar in ons werk. Dat doen we in een prettige, informele sfeer, met korte lijnen en veel enthousiasme. Binnen en buiten vormen we één (familie)bedrijf. Veel gehoord: “Hebben we een klik, dan is het tot je pensioen”.

Heb jij interesse in onze vacature? Neem dan direct contact met ons op of solliciteer direct.

Telefoonnummer
010-8909220
Mail
sbm@sparta-rotterdam.nl

Solliciteer direct

Vacature plaats: Revit Tekenaar / BIM-modelleur

Bedankt voor het insturen van je sollicitatie. We nemen binnenkort contact met je op.!

Aantal uur
40 uur per week
Branche
Bouw
Vacature plaats
Krimpen aan den IJssel
Basissalaris
Marktconform
PDF downloaden