Home » Drukbezocht DLM Sport in Business on Tour

Drukbezocht DLM Sport in Business on Tour

donderdag 24 januari 2019 - 15:56

Afgelopen dinsdag kwamen ondanks de slechte weers- en verkeeromstandigheden meer dan 120 Business Club leden naar Het Kasteel voor een bijeenkomst in de Jupiler Lounge van het Sparta Stadion. In samenwerking met leasepartner DLM I Dé Lease Maatschappij werd de avond Sport in Business on Tour georganiseerd voor de Business Club van Sparta Rotterdam en genodigden van DLM.

De avond werd gepresenteerd door Bas van Veenendaal met zijn vaste tafelgasten Wim Kieft en Hans Kraaij Jr. aan zijn zijde. In de totaal drie verschillende blokken werd dit trio vergezeld door twee verschillende gasten per blok. In iedere sessie werden tezamen met alle gasten aan tafel verschillende onderwerpen belicht met als rode draad topsport en het bijbehorende zakelijke aspect. In de eerste sessie schoven technisch manager Henk van Stee en hoofdtrainer Henk Fraser aan om met name de huidige sportieve situatie van Sparta Rotterdam te belichten. In de duidelijk geënthousiasmeerde zaal waren aandachtige blikken te zien. In het tweede blok schoven oud-bokser Arnold Vanderlyde en DJ Rocky G aan om hun visie op topsportmentaliteit te bespreken met de door hun ieder eigen bewandelde weg hiernaar toe. In het laatste blok werd de avond met ‘directeurtje’ Marco Louwerens op een humoristische manier afgesloten. Niet alleen tussen de sessies door, maar ook na de sessies werd er bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij kunnen in samenwerking met met DLM I Dé Lease Maatschappij terugkijken op een geslaagde editie voor de Sparta Rotterdam Business Club.

Foto’s: Awé Krijger