fbpx
Home » Privé: Sparta Banen Marsch » Wat is de Sparta Banen Marsch?

Wat is de Sparta Banen Marsch?

Het doel

Sparta Rotterdam beschikt over een uitgebreid netwerk van bedrijven die onze club ondersteunen, net zoals onze trouwe schare supporters.

Beide groepen zijn belangrijk om het spelen van betaald voetbal mogelijk te maken op Het Kasteel. Met de Sparta Banen Marsch wil Sparta Rotterdam iets terugdoen voor haar (zakelijke) achterban. Door de supporters te begeleiden naar een baan en op deze wijze de openstaande vacature(s) bij de aangesloten bedrijven in te vullen.

Hieronder staat wat de Sparta Banen Marsch voor supporters en bedrijven kan betekenen.

De supporters

De Sparta Banen Marsch kan het volgende voor de supporters betekenen:

  • Voor de supporters die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging is er de vacaturebank. Hier zijn alle openstaande vacatures van de partners te vinden. Klik hier voor de vacaturebank.
  • Voor de supporters met een uitkering is er een speciaal traject. Hier worden ze in een korte tijd opgeleid voor een baan in een sector waar veel vraag is naar gekwalificeerde werknemers.

Meer lezen hierover? Klik hier.

De aangesloten bedrijven

Voor de bedrijven brengt de Sparta Banen Marsch de volgende voordelen met zich mee:

  • Er is weer een grote vraag naar werknemers en de Sparta Banen Marsch helpt met het vinden van de juiste kandidaat door reguliere vacatures te plaatsen in de vacaturebank;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen door mensen aan te nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt en op deze wijze te voldoen aan een eventuele SROI-verplichting.

Meer lezen over deze voordelen? Klik hier.