Home » Sparta en Nemesys Energie lanceren ‘Via Sparta Energie’

Sparta en Nemesys Energie lanceren ‘Via Sparta Energie’

04 augustus 2020 - 13:59

Sparta Rotterdam heeft in Nemesys Energie een nieuwe energiepartner gevonden. Naast de ondersteuning van de Kasteelclub op het gebied van energie, verduurzaming en energiebesparing introduceren beide partijen de zakelijke diensten van Nemesys Energie onder de vlag van Via Sparta Energie.

“Als Nemesys Energie zijn we enorm trots om onze naam als energiepartner aan Sparta Rotterdam te mogen verbinden”, vertellen directeuren Patrick Schilperoord en Rob de Zwart. “Wij kijken er naar uit om onze mede-Spartanen te ondersteunen met onze energieoplossingen op maat en zo een bijdrage te leveren aan deze mooie club.”

Dave van der Meer, commercieel manager Sparta Rotterdam, over de nieuwe samenwerking: “Via Sparta Energie is vanaf vandaag beschikbaar voor de volledige zakelijke achterban van Sparta Rotterdam. Wij ervaren reeds op Het Kasteel dat de diensten van Nemesys Energie aanzienlijke verbeteringen, en niet onbelangrijk in deze tijd besparingen opleveren voor de gehele energiehuishouding en hopen dit Via Sparta Energie ook bij onze zakelijke relaties te kunnen realiseren.”

Wil je meer weten over de diensten die Nemesys Energie voor Sparta Rotterdam heeft uitgevoerd en wat ons dat heeft opgeleverd? Lees dan hier het volledige interview met algemeen directeur Manfred Laros.

Meer informatie over Energie op z’n Spartaans? Klik dan hier.