fbpx
Home » Sparta O18 naar Groningen, O16 ontvangt Vitesse

Sparta O18 naar Groningen, O16 ontvangt Vitesse

13 mei 2022 - 10:24

Een nieuw voetbalweekend voor de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Sparta O18 speelt hierin een verre uitwedstrijd tegen FC Groningen. De formatie van trainer Michel Breuer trapt om half 1 af op Sportpark Corpus Den Hoorn. Een half uurtje eerder, om 12:00 uur, speelt Sparta Rotterdam O16 op Sportcomplex Nieuw Terbregge de bekerwedstrijd tegen Vitesse O16.

Zoals traditiegetrouw opent Sparta O9 met een vroege ochtendwedstrijd het voetbalweekend op zaterdagochtend. De Spartaantjes van coach Nathan Rutjes spelen dan een competitieduel tegen de één jaar oudere lichting van FC Skillz O10. Voor Sparta O10 staat er een mooi affiche op het programma, namelijk het thuisduel met Ajax.

Ook Sparta O12 speelt thuis, maar dan tegen de leeftijdsgenoten van VVV Venlo. Deze wedstrijden beginnen om 12:00 uur. Sparta O10 speelt op zaterdag en zondag een toernooi bij FC Kleit. Al het nieuws rondom de wedstrijden, tussenstanden en sfeerimpressies zijn te volgen via de socialmediakanalen van de jeugdopleiding; InstagramTwitter en Facebook!