Home » Sparta verpest carnavalsfeestje in Waalwijk

Sparta verpest carnavalsfeestje in Waalwijk

21 februari 2020 - 21:53

Sparta Rotterdam heeft het carnavalsfeestje van RKC Waalwijk verpest. De hekkensluiter van de Eredivisie speelde voor de gelegenheid in een carnavalstenue, maar een 0-1-zege voor Sparta voorkwam dat de Waalwijkers verder iets te vieren hebben.

Bij Sparta stonden de broers Duarte voor het eerst dit seizoen samen aan de aftrap. Laros Duarte mocht starten bij afwezigheid van Dante Rigo, Deroy nam de plaats van Bryan Smeets in. Met de broers in de gelederen speelde Sparta een eerste helft waarin het niet vaak in de problemen kwam, afgezien van een kans voor Richard van der Venne, die hoog over schoot. Sparta kreeg de meeste kansen, via onder meer Deroy Duarte en Mohamed Rayhi, maar het was Patrick Joosten die voor de verdiende voorsprong zorgde. De aanvaller kwam vanaf de linkerkant naar binnen en zag zijn schot, via een tegenstander, in het doel vallen.

Na rust kwam Sparta wederom amper in de problemen, zonder zelf tot veel grote kansen te komen. Een schot van Abdou Harroui was niet ongevaarlijk, datzelfde kan gezegd worden van een poging van Joosten, die na een individuele actie heel erg dicht bij zijn tweede goal was. Aan de overkant ontsnapte Sparta toen oud-Spartaan Mario Bilate voor Ariel Harush opdook, maar de Israëliër redde Sparta.

Opstelling Sparta Rotterdam:
Harush, Fortes, Vriends, Mattheij, Faye, Harroui, L. Duarte (85. Abels), D. Duarte, Auassar, Joosten (82. Piroe) en Rayhi (73. Smeets).

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

AlTiJd DiE rOtTeRdAmMeRs DiE nAaR bRaBaNt KoMeN oM cArNaVaL tE vErPeStEn #RkCsPa #SpArTaRoTtErDaM

Een bericht gedeeld door Sparta Rotterdam (@spartarotterdam) op