Home ยป Sparta vindt eSporter in Frank van der Slot

Sparta vindt eSporter in Frank van der Slot

woensdag 25 januari 2017 - 00:00

Frank van der Slot is gekozen tot eerste eSporter van Sparta Rotterdam. De 21-jarige FIFA-speler werd vorige week de winnaar van Sparta's FIFA-toernooi, waarna drie anderen en hij uitgenodigd werden voor een gesprek op Het Kasteel. Uit deze gesprekken kwam de Vlaardinger naar voren als meest geschikte vertegenwoordiger van Sparta in de E-Divisie.

Van der Slot zal in deze E-Divisie met zijn Ultimate Team uitkomen namens Sparta, waar hij zal proberen een goede eindklassering te behalen voor Sparta. Naast de E-Divisie zal Frank ook ingezet worden bij diverse eSports-evenementen en clinics die georganiseerd gaan worden voor de KidsClub en op wedstrijddagen. 

Frank krijgt de Revolution Pro Controller van NACON en Gaming Headset van PLANTRONICS en zal ook ondersteund worden door Bundled, dat Sparta helpt met eSports.

 

Meer informatie over de E-Divisie

In de E-Divisie gaan eSporters van alle Eredivisieclubs virtueel strijden om het kampioenschap in FIFA 17 Ultimate Team. De E-Divisie wordt onder andere via Twitch, YouTube en FOX Sports uitgezonden. Na zeventien speelrondes wordt binnen de FIFA 17-spelmodus FIFA Ultimate Team duidelijk welke club en gamer zich de eerste landskampioen mag noemen. Deze kampioen wordt afgevaardigd voor de EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team Championship Series.

Foto's: Carla Vos