Home » Sparta vindt in WOONING keukens & badkamers nieuwe business partner

Sparta vindt in WOONING keukens & badkamers nieuwe business partner

vrijdag 11 mei 2018 - 15:09

Sparta Rotterdam is verheugd een nieuwe official business partner te verwelkomen op Het Kasteel: WOONING keukens en badkamers. Wooning was reeds betrokken bij de club, o.a. als partner bij de herinrichting van Het Kasteel van Sparta. Met ingang van komend seizoen maken zij de stap naar het exclusieve gezelschap van Official Business Partners, waardoor Wooning een prominente positie krijgt als één van de strategisch partners van Sparta Rotterdam.

Manfred Laros, directeur Sparta Rotterdam, is eveneens zeer verheugd over de upgrade van Wooning bij de club. Hij noemt de samenwerking met Wooning een goede zaak. “Het is fantastisch nieuws als we al in deze eindfase van de competitie, waarbij de club nog volop in strijd is voor lijfsbehoud van het Eredivisieschap, een nieuwe Official Business Partner kan verwelkomen. Dat geeft aan dat het vertrouwen in de club en de mogelijkheden voor partners op Het Kasteel groot is. Met Wooning hebben we ook een complete en belangrijke partner in huis die samen met de club oog heeft voor de toekomst en de ontwikkelingen daarbij met betrekking tot de verbouwingsplannen van het stadion en ons RMC Jeugdcomplex op Nieuw Terbregge. Vandaag toosten wij graag samen met Wooning op een gezamenlijke vruchtbare en succesvolle toekomst.”

Ook Wim van Dijk, commercieel directeur van WOONING keukens en badkamers, is verheugd over de samenwerking: “Als toonaangevende keuken en badkamerspecialist in Rotterdam zien wij de huidige ontwikkelingen op Het Kasteel als zeer positief en met vertrouwen tegemoet. De warme en gastvrije benadering en mogelijkheden van Sparta Rotterdam spreekt ons enorm aan. Dat in combinatie met een zeer trouwe achterban van fans en sponsoren maakt deze stap voor Wooning een logische. Wij stappen met veel plezier en enthousiasme de toekomst in met Sparta Rotterdam en zien er naar uit om de vele Spartanen nader te ontmoeten tijdens de thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam. Uiteraard heten wij de diverse sponsoren en Sparta-supporters gedurende het gehele jaar eveneens welkom in één van onze fraaie en gastvrije showrooms in de regio Rotterdam. Wij adviseren hen dan graag met onze deskundigheid bij de persoonlijke wensen als het gaat om de aankoop van een nieuwe badkamer of keuken. Want wij ‘maken graag samen met elke Spartaan van hun huis een WOONING’!

Over WOONING keukens en badkamers

WOONING keukens en badkamers is bij uitstek dé specialist op het gebied van keukens en badkamers in Rotterdam en omgeving. Bij alle Wooning vestigingen vindt u prachtige keuken- en badkameropstellingen in alle stijlen – van landelijk tot modern en klassiek tot design. Daarnaast heeft elke vestiging een groot aanbod aan vloer- en wandtegels in zijn showroom. Wooning heeft zes toonaangevende vestigingen in Bergschenhoek, Rotterdam, Naaldwijk, Vlaardingen, Den Haag en Spijkenisse. Voor de grootste badkamershowroom van Nederland gaat u naar Wooning Bergschenhoek, met maar liefst 5000 m2 aan badkamer- en keukeninspiratie! Meer informatie over WOONING keukens en badkamers: www.wooning.nl