Home » Sparta wint eenvoudig van Schiedams XI-tal

Sparta wint eenvoudig van Schiedams XI-tal

29 juni 2019 - 18:53

Sparta Rotterdam heeft op bezoek bij het Schiedams XI-tal een ruime zege geboekt. Na negentig minuten stond er 0-6 op het scorebord van Excelsior’20.

Het was snikheet op Sportpark Thurlede, waar de eerste kans via Elayis Tavsan voor de bezoekers was. De jongeling zag zijn schot via de lat over het doel gaan. Halil Dervisoglu was als volgende Spartaan dicht bij de openingstreffer, zijn schot werd van de lijn gehaald. Het Schiedams XI-tal was niet veel gevaarlijk, maar was dit halverwege de eerste helft heel erg, toen de lat redding bracht namens Sparta. Lorenzo Soares Fonseca zou net binnen het halfuur de score openen, waarna twee treffers van Dervisoglu de ruststand op 0-3 bepaalden.

Een volledig gewijzigd Sparta kwam vlak na rust op 0-4 via het hoofd van Dries Wuytens, waarna Ragnar Ache nog twee treffers achter zijn naam kreeg. Bij beide van deze goals was een belangrijke rol weggelegd voor Bradly van Hoeven, die de assist gaf bij 0-5 en de penalty verdiende waaruit Ache 0-6 maakte.