Home » Met de Spartaantjes naar Historyland!

Met de Spartaantjes naar Historyland!

donderdag 19 oktober 2017 - 16:34

In november organiseert Sparta Rotterdam weer een KidsClub-activiteit. Alle Spartaantjes kunnen zich opgeven om op 15 november om 14:00 uur mee te gaan naar Historyland. In Historyland ga je tientallen miljoenen jaren terug de tijd in. Ga op avontuur in het park tussen sabeltantkatten, holenberen, dinosauriërs of kom oog in oog te staan met een levensgrote mammoet uit de IJstijd. Buiten alle dieren om kan je ook in een MIG2 of in een gevechtshelikopter stappen. In het park kan je ook nog eens als wetenschapper aan de slag door opzoek te gaan naar echte fossielen!

Niet te vergeten is dat alle Spartaantjes ook nog eens mogen Historygolfen. Bij Historygolfen maak je wederom een reis door de geschiedenis terwijl je aan het midgetgolfen bent.
Wil jij hierbij zijn? Geef je dan op via de mail door spartaantjes@sparta-rotterdam.nl te mailen. Entree voor Spartaantjes is gratis. Wel wordt verwacht dat iedereen met eigen vervoer naar Historyland gaat. Het adres van Historyland is: Ravenseweg 11c, 3223 LM Hellevoetsluis.