Home » Informatieve sessie en Business Borrel achter de rug voor Sparta Business Club

Informatieve sessie en Business Borrel achter de rug voor Sparta Business Club

vrijdag 16 november 2018 - 10:20

Donderdag 15 november kwam de Sparta Rotterdam Business Club bijeen bij Hotel van der Valk Rotterdam – Blijdorp. Het hotel, wat zich op steenworp afstand van Het Kasteel bevindt, was de gastheer voor het evenement met ruim 50 Business Club Leden waar het thema ‘personeel’ centraal stond.

Tussen 15:30 en 16:00 uur druppelden de gasten langzaam aan binnen in het hotel. Na de binnenkomst van de gasten vormde het eerste uur een informatieve sessie waar Euro Caps bij monde van CEO Nils Clement zichzelf introduceerde als nieuwe Official Maatschappelijk Business Partner van Sparta Rotterdam. Nils vertelde over zijn visie op ‘goed werkgeverschap’, de wijze waarop Euro Caps dit dagelijks toepast op zijn 300 werknemers en hoe gedurende de groei van het bedrijf zij dit hebben bewaakt. Duidelijk onder de indruk van het inspirerende verhaal was de eer aan Hoofd Jeugdopleiding Dolf Roks om de zaal mee te nemen in de talentontwikkeling van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding. In de manier van ‘scouten-werven’, behouden en ontwikkelen van talent waren niet alleen vele parallellen zichtbaar tussen het bedrijfsleven en het betaalde voetbal, maar ook tussen Euro Caps en Sparta Rotterdam.

Na de informatieve sessie vond een tot in de puntjes verzorgde borrel plaats naast het restaurant van Hotel van der Valk Rotterdam – Blijdorp. Dat de verwachte eindtijd werd overschreden, gaf aan dat het evenement als geslaagd kan worden bestempeld. Onderstaand zijn enkele beelden van de Business Borrel bijgevoegd.

Foto’s: Awé Krijger